ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πρωταγωνίστρια του «Killing Eve» σε μια ηχηρή ομιλία

Sandra Oh: «Είμαι περήφανη που είμαι Ασιάτισσα»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο της διαδήλωσης στο Pittsburgh ενάντια στα εγκλήματα μίσους κατά των Ασιατών, η Sandra Oh έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση για να μιλήσει στον κόσμο.

''Είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη που είμαι εδώ μαζί σας, και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το οργάνωσαν, και μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε μαζί. Για πολλούς από εμάς σε αυτή την κοινότητα, είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να μιλήσουμε για τους φόβους και τον θυμό μας. [...] Προκαλώ όλους σας, αν δείτε κάτι, θα με βοηθήσετε; Αν δείτε μία από τις αδερφές μας ή έναν από τους αδερφούς μας να χρειάζονται βοήθεια, θα βοηθήσετε; Πρέπει να αντιληφθούμε πως ως Ασιάτες Αμερικανοί, πρέπει να δίνουμε το χέρι στα αδέλφια μας και να λέμε πως 'είμαστε εδώ'. Είμαι περήφανη που είμαι Ασιάτισσα. Θέλω να σας ακούσω να το λέτε. Ανήκω εδώ'' είπε απευθυνόμενη στο κοινό που ζητοκραύγαζε.

Η διαδήλωση και η ομιλία της Oh ήρθε μερικές μέρες αφότου οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε τρία σπα στην Atlanta, με τους περισσότερους απ' αυτούς να ήταν γυναίκες Ασιατικής καταγωγής.

Το βίντεο από την συγκεκριμένη διαδήλωση έκανε γρήγορα τον γύρο των social media, με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της Oh στο ''Grey's Anatomy'', Ellen Pompeo να το αναδημοσιεύει και να εκφράζει δημόσια την αγάπη της

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση