ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Maria Menounos: Η συγκινητική ανάρτηση για την μαμά της

Την έχασε απο την επάρατη νόσο την ημέρα της Ανάστασης

must.com.cy

Δύσκολες οι τελευταίες μέρες για την Maria Menounos, αφού έχασε την μαμά της από την επάρατη νόσο, την ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου,2021.

Την δυσάρεστη είδηση είχε μοιραστεί η ίδια η παρουσιάστρια στα social media, όπου ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία, αποχαιρετώντας την γράφοντας, «Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε ανήμερα του ελληνικού Πάσχα", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, συμπληρώνοντας στα ελληνικά "Χριστός Ανέστη, μαμά"».

Τώρα, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, η Maria, ανέβασε μια συλλογή από φωτογραφίες, στο Instagram, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια με την μητέρα της, περνώντας με τον τρόπο της ένα μήνυμα σε όσους έχασαν τις δικές τους μαμάδες.

Χαρακτηριστικά γράφει, «Σε όποιον έχει χάσει τις μαμάδες του, θέλω να μοιραστώ ένα μέρος της ομιλίας μου που δυστυχώς δεν μου επετράπη να παραδώσω στην κηδεία της. Δεν ξέρω γιατί οι εκκλησίες μας δεν το επιτρέπουν, αλλά είναι αυτό που είναι. Δούλεψα με μια πολύ ευγενική γυναίκα, τη Dianne, που ξέρει την απώλεια και βοηθά τους άλλους, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες για να προετοιμαστώ για το τι μπορεί να συμβεί με τη μαμά μου. Αν και ήλπιζα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν επίσης για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η ψυχή της είχε τη δική της πορεία και έπρεπε να το σεβαστώ. Η Dianne ρώτησε τι αγαπώ στη μαμά μου. Είπα ότι η μαμά μου ήταν το πιο ανιδιοτελές άτομο που ξέρω. Η Dianne σχολίασε πως δεν ανέφερα τίποτα για τα μαλλιά της, τα νύχια της ή κάτι από την εμφάνισή της. Το μόνο πράγμα που πεθαίνει είναι το κυτταρικό σώμα της. Η ψυχή της είναι αυτό που αγαπάς στη μαμά σου, είπε. Και αυτή είναι ενέργεια. Η ενέργεια μεταξύ δύο ανθρώπων είναι αγάπη και η ενέργεια ούτε δημιουργείται ούτε καταστρέφεται. Η επιστήμη το αποδεικνύει. Η αγάπη μας είναι παντού όλη την ώρα. Η Dianne με δίδαξε ότι θα έπρεπε να μάθω έναν νέο τρόπο να συνδεθώ μαζί της και να την ακούσω, σαν τη σύνδεσή μου με τον Θεό. Το μοιράζομαι μαζί σας, ώστε να γνωρίζετε ότι οι μαμάδες σας είναι ακόμα μαζί σας. Ξέρω ότι η μαμά μου είναι και μιλάω συνεχώς μαζί της. Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη ζωή ήταν ότι θα έχανα τους γονείς μου. Δούλεψα ακούραστα για να το καθυστερήσω. Αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια με δίδαξαν ότι δεν θα είμαι ποτέ μόνη τώρα. Με προστατεύει και με αγαπά από ψηλά και τώρα έχω τον μεγαλύτερο άγγελο φύλακα στη Μαμά. Σε αγαπώ για πάντα μαμά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση