ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Meghan Markle-Πριγκίπισσα Diana: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Οι ομοιότητες στις συνεντεύξεις των δύο γυναικών

Newsroom K

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λένε και να που αυτή τη φορά όντως ισχύει.

Μητέρα και σύζυγος, η Πριγκίπισσα Diana και η Meghan Markle, είναι δύο πρόσωπα που τελικά μοιάζουν παραπάνω από ότι πιστεύαμε.

Κι οι δύο έβαλαν τον έρωτα πάνω από όλα, και οι δύο μίλησαν όταν έπρεπε και οι δύο έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους αυτά και πολλά άλλα ακόμα παρατήρησαν ειδικοί στην πολυσυζητημένη συνέντευξη της δούκισσας του Sussex στην Oprah Winfrey, καταλήγωντας στο πόσο μοιάζει με εκείνη τότε της Diana.

Οι δύο συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν αφού οι δύο γυναίκες είχαν απόσταση από το παλάτι.

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο μετά από την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα royal καθήκοντα τους και τη μετακόμιση τους αρχικά στον Καναδά και στη συνέχεια στην Καλιφόρνια. Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Sussex στην Oprah Winfrey αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει για ό,τι της συνέβη κατά την παραμονή της στο παλάτι, αφού πλέον μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο και λογοκρισία για όσα την απασχολούν. Υπενθυμίζουμε πως η Oprah Winfrey είχε προτείνει στη Meghan Markle να της παραχωρήσει συνέντευξη και το 2018 λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, με τη Meghan Markle να αρνείται επειδή όπως είπε "δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή”.

Η πριγκίπισσα Diana επίσης είχε μιλήσει στον Τύπο και συγκεκριμένα στο BBC μετά από τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο και όταν πλέον απείχε από τα royal καθήκοντα της. Στις 20 Νοεμβρίου του 1995, η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού είχε αποκαλύψει πως υπέφερε στη σιωπή όσο ζούσε στο παλάτι. Ένα μήνα μετά τη συγκεκριμένη συζήτηση, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εγκρίνει και επιβεβαιώσει το διαζύγιο του γιου της με την πριγκίπισσα.

Είχαν σκεφτεί και οι δύο την αυτοκτονία.

Μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις που έκανε η Meghan Markle στην συνέντευξη της στο CBS είναι πως είχε σκεφτεί την αυτοκτονία μετά τον ισχυρό πόλεμο μου δέχτηκε από τον Βρετανικό Τύπο και την έλλειψη προστασίας που της έδειξε το παλάτι. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως αποφάσισε να μοιραστεί αυτές τις σκέψεις της με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Harry επειδή γνώριζε πως διαφορετικά θα μπορούσε να τις κάνει πράξη. Δήλωσε επίσης πως ικέτευσε τους ανθρώπους του παλατιού για βοήθεια, να απευθυνθεί δηλαδή σε κάποιον ειδικό ώστε να σώσει την ψυχική της υγεία και να κρατηθεί στη ζωή. Η βοήθεια αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την οικογένεια.

Όπως είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη της, η πριγκίπισσα Diana είχε επίσης αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα όσο ζούσε στο παλάτι. Κατάθλιψη, βουλιμία και αυτοκαταστροφικές τάσεις είναι μερικά από τα ζητήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίση η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Τα αίτια των παραπάνω μοιάζουν αρκετά με αυτά της Meghan Markle, δηλαδή έλλειψη προστασίας και υποστήριξης, πόλεμος από τα Βρετανικά media και μοναξιά. Εάν προσθέσουμε και το γεγονός πως ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα , κάτι που γνώριζε η πριγκίπισσα Diana μπορούμα να καταλάβουμε τον λόγο που ένιωθε με αυτό τον τρόπο. "Σε αυτό τον γάμο ήμασταν πάντα τρεις”.

Δεν ήταν προετοιμασμένες.

Τόσο η Meghan Markle όσο και η πριγκίπισσα Diana δήλωσαν στις συνεντεύξεις τους πως δεν ήταν έτοιμες να αναλάβουν τον ρόλο τους και δεν ήξεραν από την αρχή τι τους περιμένει. Η Lady D. είχε δηλώσει "Κανείς δεν μου είπε με ένα χαρτί αυτά είναι που περιμένουμε από εσένα”” αποκαλύπτοντας πως το παλάτι δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένο από τις προσπάθειες που έκανε, παρόλο που η ίδια προσπαθούσε πολύ.

Ακριβώς το ίδιο υποστήριξε και η Meghan Markle, δηλαδή πως δεν την έκανε κάποιος μαθήματα για το τι πρέπει να κάνει και πως χρειάζεται να φέρεται. "Υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που δεν έπρεπε να κάνεις, αλλά ξέρεις, αντίθετα με ό,τι βλέπουμε στις ταινίες δεν υπάρχουν μαθήματα για το πως πρέπει να μιλάς, πως να σταυρώσεις τα πόδια σου, πως να είναι μία royal”.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Βασίλισσα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της στην ηλικία των 13 ετών σε μια συνάντηση στο Βασιλικό Ναυτικό Κολλέγιο (Ιούλιος 1939) σηματοδοτώντας την αρχή ενός έρωτα

God Save The Queen

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ
mustonline
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ