ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Meghan Markle: Συγκινεί με τα λόγια της για την αγέννητη κόρη της

Όσα είπε η ίδια στο διάγγελμά της

must.com.cy

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Meghan Markle, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά, στο event Vax Live: The Concert to Reunite the World, από απόσταση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εγκυμοσύνη της και στον ερχομό της κόρης της, με τον πρίγκιπα Harry.

Χαρακτηριστικά, η ίδια στο διάγγελμά της είπε «Συγκεντρωθήκαμε απόψε γιατί ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα χρειαστεί ο καθένας από εμάς να βρει το δρόμο προς τα εμπρός. Ως επικεφαλής της εκστρατείας Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να γίνει δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν πληγεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις γυναίκες και την επίδραση της πανδημίας πάνω τους, «Οι γυναίκες, και ειδικά οι έγχρωμες γυναίκες, είδαν το οικονομικό κέρδος που είχε κερδίσει μια γενιά να εξαφανίζονται. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ ενώ αναμένεται άλλα 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πέσουν στο επίπεδο της ακραίας φτώχειας».

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην κόρη της, λέγοντας «Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα καλωσορίσουμε στον κόσμο μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς το οποίο μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Όταν τη σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο που πρέπει να τους δοθεί η ικανότητα και η υποστήριξη ώστε να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα για να προετοιμάσουμε ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμπτουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ».

Να θυμίσουμε πως οι Sussex ήταν επικεφαλής της συγκεκριμένης καμπάνιας, η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο (08/05/21) και είχε σκοπό την αύξηση στις δωρεές για δίκαιο καταμερισμό των εμβολίων ανάμεσα στα κράτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση