ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μήπως εξανάγκασαν την Diana να δώσει την περίφημη συνέντευξή της

Τι ισχυρίζεται το ντοκιμαντέρ του Channel 4, Diana: The Truth Behind the Interview

Newsroom K

H πριγκίπισσα Diana to 1995 έδωσε μια συνέντευξη στο BBC1 Panorama η οποία έμεινε στην ιστορία. Σε εκείνη η συνέντευξη η Diana μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για όλα όσα συνέβησαν στην ζωή της ακόμα και για την απιστία του συζύγου της Κάρολου αναφέροντας ότι «Ήμασταν τρεις σε αυτό τον γάμο, άρα ήμασταν πολλοί»

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ θάρρος για κάποιο μέλος ή πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας να μιλήσει και να πει όσα είπε εκείνη τότε. Και μάλλον δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται αφού σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Channel 4, Diana: The Truth Behind the Interview ο δημοσιογράφος Bashir ήταν αυτός που ουσιαστικά εξανάγκασε την πριγκίπισσα να δώσει την συνέντευξη.

Τότε ο ίδιος δεν ήταν γνωστός έτσι σύμφωνα με τον ντοκιμαντέρ πλαστογράφησε έγγραφα που έλεγαν ότι ένα μέλος του προσωπικού της έδειχνε στοιχεία για την ίδια πείθοντας την έτσι με αυτό τον τρόπο να μιλήσει στον ίδιο.

Οι ίδιες φήμες κυκλοφόρισαν και λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης με το BBC να ερευνά το ζήτημα. Μάλιστα φαίνεται η Diana να είχε γράψει ένα χειρόγραφο μήνυμα στο οποίο υπέγραφε ότι ο Bashir δεν της έδειξε ποτέ κάποιο έγγραφο ωστόσο το γράμμα χάθηκε.

«Τα αρχεία του BBC από εκείνη την εποχή λένε πως η πριγκίπισσα επιβεβαίωσε γραπτώς πως αυτά τα έγγραφα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην απόφασή της. Το BBC δεν έχει πλέον αντίγραφο αυτού του σημειώματος. Ωστόσο η ύπαρξη του έχει αρχειοθετηθεί και είχε λάβει γνώση και η διοίκηση» δήλωσε το BBC.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση