ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέπει να δεις πως θα έμοιαζε η πριγκίπισσα Diana στα 60 της χρόνια

Διάφοροι σκιτσογράφοι την ζωγράφισαν και το αποτέλεσμα συναρπάζει

must.com.cy

Την 1η Ιουλίου, η Πριγκίπισσα Diana θα γινόταν εάν ζούσε 60 χρόνων. Αν και δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, η υστεροφημία της συνεχίζεται με τους γιους της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry και τα πέντε τους παιδιά.

Θα την θυμούνται λοιπόν όλοι για την ευγένεια και τη ζεστασιά της, ιδιαιτέρως όταν χρειαζόταν να βοηθήσει τους συνανθρώπους της.

Η πριγκίπισσα Diana δε θυμιζόταν μόνο για τον χαρακτήρα της, που έκανε τον λαό να την αγαπήσει, αλλά ήταν και εντυπωσιακά όμορφη.

Έτσι σε πολλούς τέθηκε το ερώτημα, πώς θα ήταν η πριγκίπισσα στα 60 χρόνια, δηλαδή αν ζούσε σήμερα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήταν λαμπερή και πανέμορφη, με εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές όπως είχε συνηθίσει όταν βρισκόταν στη ζωή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @catherineandwilliam5

 

Η φαντασία μας ίσως να μην μπορεί να φτάσει τόσο μακριά, όμως ένας καλλιτέχνης στο Instagram, έκανε τη δική του προσπάθεια να αποτυπώσει το πώς θα μπορούσε να είναι η Diana σε ηλικία 60 ετών.

Ακόμη, με τη χρήση photoshop μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για το πώς θα έδειχνε η… πριγκίπισσα Diana με τι χρήση των «μαγικών» τεχνολογικών μέσων.

Αν και οι δύο «μαντεψιές» φαίνεται να είναι αρκετά ακριβείς, σίγουρα δεν θα ήταν ακριβώς έτσι, αφού η φυσική μορφή που θα ωριμάσει κάποιος δεν μπορεί να αποτυπωθεί «το φως» που εκπέμπει ο καθένας.

Τέλος δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας William στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, αλλά και το βλέμμα της που πήρε ο πρίγκιπας Harry.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση