ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πριγκίπισσα Άννα: Εμφανίστηκε με τον δεύτερο σύζυγό της

Η πρώτη δημόσια εμφάνηση μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

must.com.cy

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά και τον θάνατο του πατέρα της, πρίγκιπα Φίλιππου, έκανε χθες (25/04/21) η πριγκίπισσα Άννα, με την συνοδεία του 2ρου συζύγου της Timothy Laurence.

Η ίδια, με αφορμή την ημέρα Anzac, εθνική μέρα μνήμης στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία, τίμησε τους πολίτες «Που υπηρέτησαν την πατρίδα τους και πέθαναν σε όλους τους πολέμους, διαμάχες και ειρηνευτικές επιχειρήσεις" και "τη συμβολή και τα πάθη όλων εκείνων που υπηρέτησαν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cam Brunner (@brunnercam)

 

Στην εμφάνιση, η Άννα δεν φόρεσε την καθορισμένη μαύρη «στολή» αλλά μοβ παλτό και καπέλο, ενώ στο λαιμό της έβαλε ένα κασκόλ σε ανοιχτή απόχρωση του λιλά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mandy (@hrhmandy)

 

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Tim Laurence, είχαμε ακούσει και στο παρελθόν αρκετά πράγματα, αφού τότε η Άννα ήταν το πρώτο παιδί της Βασίλισσας που χώρισε (1992). Με το σοκαριστικό να είναι τα ερωτικά γράμματα που έγραφε ο πλέον σύζυγός της στην ίδια, να δημοσιεύονται στο βρετανικό τύπο, κάτι που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Ενώ ο γάμος τους τελέστηκε αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου της, σε μια σεμνή τελετή και οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση