ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα παιδικά χρόνια της Charlize Theron δεν ήταν όνειρο όπως ίσως νομίζεις

Ένα viral video που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και εξηγεί τη ζωή της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού

Newsroom K

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η γνωστή ηθοποιός Charlize Theron μιλώντας στο NPR, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το βράδυ της δολοφονίας του πατέρα της, Charles Jacobus Theron, από την μητέρα της, Gerda Jacoba Aletta Maritz και κατάφερε να συγκλονίσει τους πάντες με το εφιαλτικό παρελθόν της.

Την περίοδο εκείνη η Charlize ήταν μόλις 15 ετών και έχοντας στο μυαλό της το γεγονός δηλώνει: "Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Τον θυμάμαι να ήταν πάντα μεθυσμένος. Ήταν αλκοολικός σε όλη του την ζωή. Ήταν μία αδιέξοδη, τραγική κατάσταση. Η οικογένειά μας είχε εγκλωβιστεί σε αυτή την αρρώστια. Ζούσαμε μέρα με τη μέρα, χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να μάς συμβεί, έρμαια ενός εθισμένου, εξαρτημένου ανθρώπου. Και όλα αυτά, νομίζω, μας σημαδέψανε με κάποιο τρόπο. Φυσικά, εύχομαι ό, τι συνέβη εκείνη τη νύχτα να μην είχε συμβεί ποτέ."

Στην συνέντευξή της τότε, αναφερόμενη στο συγκλονιστικό γεγονός πρόσθεσε: “Όταν εκείνο το βράδυ μπήκε στο σπίτι, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Κρατούσε ένα όπλο. Ήμουνα μαζί με την μαμά μου στο δωμάτιό μου και προσπαθήσαμε να κλειδώσουμε την πόρτα. Ο πατέρας μου πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμιά από αυτές τις σφαίρες δεν μας πέτυχε. Ήταν απλά ένα θαύμα. Αλλά προσπαθώντας να αμυνθούμε, μία σφαίρα έπληξε θανάσιμα τον πατέρα μου”.

Όταν εκείνο το βράδυ μπήκε στο σπίτι, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να περπατήσει

Το εν λόγω σκηνικό, επανέρχεται μετά από ένα viral video που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και εξηγεί πως η ζωή της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, κάθε άλλο παρά όνειρο ήταν. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το βίντεο που δημιούργησε η Elise Doucet, η ηθοποιός μετά την δολοφονία του πατέρα της έπεσε στην κατάθλιψη, αλλά η μητέρα της την ενθάρρυνε να κυνηγήσει το άλλο πάθος της, την υποκριτική. Φτάνοντας στο Hollywood, την περίοδο εκείνη, διαπίστωσε πως ούτε και αυτός ο δρόμος ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Η νοτιοαφρικανική προφορά της ήταν αρκετά βαριά και δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει τον πρώτο της ρόλο. Η συνέχεια όμως απέδειξε πως η ζωή έχει δύο νομίσματα και σήμερα, η ζωή της Charlize -μετά από σκληρή δουλειά- είναι αξιοζήλευτη. Δείτε στην συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί την τραγική ιστορία της ηθοποιού και την διαδρομή της προς την επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση