ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι δήλωσε η Meghan για την μητρότητα

Η δούκισσα του Sussex μίλησε στην Σύσκεψη Κορυφής για τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες της Επόμενης Γενιάς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Meghan Markle πρόσφατα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Σύσκεψη Κορυφής για τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες της Επόμενης Γενιάς που διοργάνωσε το περιοδικό Fortune και πέρα από την αποκάλυψη που έκανε για τα κοινωνικά δίκτυα του παλατιού και για το γεγονός πως συνειδητά επιλέγει να μην έχει social media, μίλησε για την μητρότητα.

Όταν η δούκισσα του Sussex κλήθηκε να απαντήσει πώς την έχει αλλάξει η μητρότητα, είπε: «Είναι ενδιαφέρον, γιατί αισθάνομαι πως η μητρότητα με έκανε πιο θαρραλέα. Σε κάνει να ανησυχείς για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν τα παιδιά σου, οπότε αλλάζεις και δεν ανέχεσαι πράγματα που ίσως να δεχόσουν αν δεν είχες παιδιά. Κάθε ημέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Archie. Και αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Προσέχω να μην φέρνω την οικογένειά μου σε κίνδυνο με συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ σαφής με το τι λέω και να μην είναι αμφιλεγόμενα, αλλά να μιλώ για πράγματα που φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος», και έπειτα εξήγησε πως απολαμβάνει «όλη τη διασκέδαση, τα αστεία και τα παιχνίδια με τον γιο μου, αλλά δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι υπερήφανη ως μητέρα αν δεν έκανα αυτό που μου αναλογεί για να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για εκείνον».

 
 
 
View this post on Instagram

meghan has made another appearance at @fortunemag summit, only this time to speak about courageous leadership the event was for members and press only but some clips have been shared from the talk, here are two extra clips for you to enjoy! she spoke with emma hinchliffe “about chasing her convictions with action and leading with values on a global level.” i have to say i am very impressed with both the questions emma asked and the answers meghan gave when asked if motherhood has made her more courageous or cautious, she said: “my gut is that it makes you more courageous. it makes you so concerned for the world they [your children] are going to inherit. at the same time, i am cautious of putting my family at risk by [saying] certain things— i try to be very clear with what i say, and not make it controversial.” i’ll link the full article in my bio so you can read the full thing!

A post shared by FAN PAGE (@mxghanmarkle) on

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση