ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτό το πλεκτό θα ανατρέψει όλα σας τα χειμερινά σύνολα

Κομψότητα και sophistication είναι οι λέξεις κλειδιά που θα χαρακτηρίζουν το συνολό σας

Newsroom K

Το να αναφερόμαστε ξανά και ξανά για την σημασία των staples σε μια γκαρνταρόμπα, θα ήταν μάλλον ανώφελο, εφόσον όλες μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα κομμάτια που μπορούν να συνθέσουν αμέτρητα looks.

Για παράδειγμα, τα κλασσικά hero items είναι τα απλά λευκά tees, τα straight fit jean παντελόνια και το κλασικό little black dress.

Όσον αφορά την εποχή που διανύουμε όμως, χειμώνας χωρίς μπότες, πλεκτά και cozy πανωφόρια δεν γίνεται. Εξάλλου γι’ αυτό είμαστε όλες σούπερ excited για αυτή την εποχή σωστά; Εμείς πάντως επειδή είμαστε obsessed με τη χειμερινή μόδα, βρήκαμε το κατάλληλο πλεκτό για να αναβαθμίσετε αμέσως, ακόμα και το πιο βασικό σας σύνολο. Ίσως να σας ακούγετε λίγο boring, αλλά κατ’ εμάς, δεν υπάρχει τίποτα κομψότερο από ένα λευκό ή κρεμ knit πλεκτό ή cardigan.

@_jessicaskye

@_jessicaskye

Ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με οτιδήποτε έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα tailored παντελόνι, με ένα απλό jean, μια pencil φούστα ή μια μακριά σατέν φούστα με σχισμή στο πλάι.

@lenafarl

Οι επιλογές είναι εκατοντάδες αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Κομψότητα και sophistication είναι οι λέξεις κλειδιά που θα χαρακτηρίζουν το look σας.

@monikh

@monikh

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση