ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

1 κομμάτι-3 looks: Η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς

To Instagram trend που θα σου δώσει άφθονες νέες ιδέες για συνδυασμούς

Newsroom K

Και αφού δοκίμασες όποια άνετη εναλλακτική της φόρμας υπήρχε στη ντουλάπα σου ή αυτή του συντρόφου σου, αναδιοργάνωσες τα ρούχα σου με βάση το χρώμα, την εποχή ή το πιο αγαπημένο σου, οι επιλογές έμοιαζαν αν μη τι άλλο, συγκεκριμένες.

Υπάρχει μια άτυπη «τάση» στο Instagram, που θέλει ακόμη και τις πιο updated fashion bloggers να έχουν τις δικές τους αδυναμίες σε κομμάτια και να τα φορούν ξανά και ξανά. Το “ όχι δεν το ξαναφοράω αυτό το μπλουζάκι, το φόρεσα πριν 2 μήνες” δεν ισχύει πια. Το να φοράμε τα ρούχα μας περισσότερο από μια φορά it’s a must! Και βέβαια, σε μια εποχή όπου η βασίλισσα Λετίθια και η Κέιτ Μίντλετον φορούν το ίδιο κομμάτι 3 και 4 φορές, όλα δείχνουν ότι η ανακύκλωση ρούχων, εκτός από «trending» είναι και επιβεβλημένη.

Αυτή, λοιπόν, η περίοδος εγκλεισμού είναι η ιδανική στιγμή για να δεις την γκαρνταρόμπα σου με μια άλλη οπτική και να αρχίζεις να συνδυάζεις αυτό το τοπ που τόσο πολύ αγαπάς με διάφορα άλλα κομμάτια για να δημιουργήσεις όμορφα συνολάκια. αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να πειραματιστείς και να εξαντλήσεις όλες τις πιθανές επιλογές που μπορείς να κάνεις με ένα κομμάτι.

Παρακάτω, μερικές Instagram εκδοχές της τάσης «1 κομμάτι -3 outfits» θα σου δώσουν τα απαραίτητα guidelines για να εμπνευστείς και να απολαύσεις το shopping στη δική σου ντουλάπα.

Leather Blazer

White T-shirt

Pleated Skirt

 

Denim Jacket


 

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X