ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

4 lifestyle brands που πρόκειται να αλλάξουν την καθημερινότητά σας

Έτοιμα να μπουν στη ζωή σας και να εντάξουν τη βιωσιμότητα ακόμα και στην πιο απλή συνήθειά σας

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Κάθε μήνα μοιραζόμαστε μαζί σας 4 νέα βιώσιμα lifestyle brands για να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, και τα συγκεκριμένα, θα κάνουν ακόμα και την πιο απλή συνήθειά σας ethical κα χωρίς κανένα αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Scroll down για να τα ανακαλύψετε

Α modern kitchen
jungleculture.eco
H Jungle Culture ιδρύθηκε το 2020, και από τότε μέχρι σήμερα, εντάσσει τη βιωσιμότητα στο σπίτι μας, με ιδιαίτερα είδη κουζινών. Η γήινη αισθητική που αποπνέουν και ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, κάνουν τα προϊόντα της επωνυμίας να μπορούν να ταιριάξουν άψογα σε κάθε κουζίνα. Στην ιστοσελίδα αυτού του lifestyle brand, μπορείτε να βρείτε ξύλινα μαχαιροπίρουνα, μπολ από καρύδα, μεταλλικά καλαμάκια αλλά και από μπαμπού, επαναχρησιμοποιούμενα ξυράφια και πολλά άλλα. Ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα είναι τα στοιχεία που μας έκαναν να αγαπήσουμε το Jungle Culture.

Plant with care
kabloom.co.uk
Καινοτομίες σαν και αυτές που έφερε το brand από τη Σκωτία στον χώρο του βιώσιμου lifestyle, είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε χωρίς να σχολιάσουμε. Πρόκειται για ένα brand που ιδρύθηκε το 2010, με στόχο να κάνει διασκεδαστικά προϊόντα που να είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον. Η Kabloom, λοιπόν, πουλά το καινοτόμο product, Seedbom, ένα εργαλείο κηπουρικής που δημιουργεί ένα υγιές έμπλαστρο κήπου για τα ζώα που το χρειάζονται περισσότερο. Είναι κατασκευασμένο από κέλυφος PaperFoam με βάση το άμυλο και τις φυσικές ίνες, οργανικό λίπασμα χωρίς τύρφη και 100% ανακυκλωμένη συσκευασία από χαρτόνι χωρίς κόλλα.

White teeth blue planet
brushd.co.uk
Η φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση στοματικής φροντίδας Brushd δημιουργήθηκε το 2018 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα δισκία οδοντόκρεμας και στοματικού διαλύματος, οδοντιατρικές βιταμίνες και οδοντόβουρτσες από μπαμπού. Αυτό που μας αρέσει είναι ότι είναι μια εξαιρετική βιολογική εναλλακτική σε κάτι που κάνουμε όλοι καθημερινά.

Kubes of beauty
beautykubes.co.uk
Εμπνευσμένη από Το Blue Planet II, μια βρετανική σειρά ντοκιμαντέρ για τη φύση του 2017, για τη θαλάσσια ζωή που παράγεται από τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC, η επωνυμία Beauty Kubes άρχισε να πουλά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δέρματος, με στόχο να βρεθεί η εναλλακτική λύση στο πρόβλημα των πλαστικών συσκευασιών. Αγαπάμε τα προϊόντα τους λόγω του υπέροχου σχεδιασμού τους και του στόχου τους να εξασφαλίσουν ένα βιωσιμότερο μέλλον για τον πλανήτη μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση