ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 λύσεις στα πιο συχνά προβλήματα που συναντούν οι γυναίκες το καλοκαίρι

Βρήκαμε τις λύσεις στα πιο ενοχλητικά προβλήματα που προκαλούν τα κοντά παντελόνια

Newsroom K

Εάν είστε από τα άτομα που φοράτε συχνά κοντά παντελονάκια το καλοκαίρι, αλλά έχετε ένα- δυο προβληματικά κομμάτια που είτε δεν εφαρμόζουν καλά, χαλαρώνουν, σκιαγραφούν τη μέση σας, είναι πολύ κοντά ή ερεθίζουν το δέρμα σας... τότε έχω να σας πω πως δεν είστε οι μόνες.

Βρήκαμε τις λύσεις στα πιο συχνά προβλήματα που συναντούν οι γυναίκες, φορώντας shorts, και πιστεύω πως τα συγκεκριμένα tips θα είναι life changing hacks για όλες σας… για εμένα τουλάχιστον ήταν.

Πρόβλημα: Τριβή ανάμεσα στις γάμπες
Ένα αιώνιο και μισητό πρόβλημα για πολλές γυναίκες εκεί έξω. Το να φοράει κάνεις κοντό παντελονάκι, αφήνοντας τις γάμπες εκτεθειμένες… είναι λογικό να υπάρξει κάποια τριβή, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και γενικότερα είναι ένα αίσθημα δυσφορίας

Λύση: Cycling shorts
Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να ποντάρετε στα cycling shorts μέχρι το γόνατο, ή να εφαρμόσετε στην περιοχή όπου η τριβή είναι πιο έντονη, προϊόντα από το φαρμακείο που να αντιμετωπίζουν την τριβή, όπως ειδικές κρέμες και πούδρες. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό για περεταίρω πληροφορίες.

2. Πρόβλημα: Χαλαρή εφαρμογή
Όταν αυτά εφαρμόζουν τέλεια το πρωί αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας χαλαρώνουν… πολύ σπαστικό αλλά συχνό φαινόμενο. Συνήθως πλένω και στεγνώνω τα κοντά μου παντελονάκια μετά από κάθε χρήση για να συρρικνωθούν ξανά και να πάρουν την αρχική τους μορφή… αλλά αυτή δεν είναι η πιο ιδανική λύση.

Λύση: Stretchy υφάσματα
Ποντάρετε πάνω σε stretchy κομμάτια τα οποία θα χαλαρώσουν πολύ λιγότερο κατά τη διάρκεια της μέρας. Επίσης μια ζώνη θα σας φανεί εξίσου χρήσιμη σε αυτή την περίπτωση.

3. Πρόβλημα: Κακή εφαρμογή
Όταν τα κοντά παντελονάκια εφαρμόζουν τέλεια στην μέση αλλά το υπόλοιπο ύφασμα δεν καλύπτει πλήρως τα υπόλοιπα ass-ets σας… well, αυτό είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν πρέπει να τραβάτε το παντελονάκι σας κάθε 5 λεπτά για να προσπαθήσετε να καλύψετε περισσότερο την εκτεθειμένη περιοχή.

Λύση: Επιλέξτε ένα size μεγαλύτερο
Οι λύσεις στο πρόβλημά σας δύο. Επενδύστε σε ένα μεγαλύτερο size shorts και στην συνέχεια πάρτε το για επιδιορθώσεις έτσι ώστε να εφαρμόζει καλά και στη μέση σας. Η άλλη λύση είναι να εφαρμόσετε μια ζώνη στο μεγαλύτερο νούμερο. δείτε και την θετική πλευρά του πράγματος... οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί άνετα να αναβαθμίσει ένα σύνολο, οπόταν να ακόμη ένας λόγος για να τη φορέσετε!

4. Πρόβλημα: Άβολο στη μέση
Όταν το παντελονάκι σας, σας πιέζει την μέση με αποτέλεσμα η σιλουέτα σας να παίρνει ένα όχι και τόσο smooth look, είναι αρκετά ενοχλητικό και προπαντός άβολο.

Λύση: High waisted γραμμή
Επενδύστε πάνω σε ψηλόμεσα παντελονάκια, που κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μη-ψηλόμεσα shorts στην αγορά αυτή τη στιγμή… ή επιλέξτε ένα size μεγαλύτερο.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση