ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που θα υιοθετήσουμε σίγουρα

Η ένταξή τους στην γκαρνταρόμπα μας είναι δεδομένη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σκεφτείτε όλα εκείνα τα σοφιστικέ ρούχα που δεν φορέσατε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών λόγω καραντίνας. Όλα εκείνα τα embellished κομμάτια, τα έντονα prints και τα σούπερ structured ρούχα. Όλα αυτά λοιπόν, αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με τους σχεδιαστές να έχουν το extravagant σαν κύριο χαρακτηριστικό των συλλογών τους.

Γενικότερα, όσον αφορά τη μόδα στη Μεγάλη Βρετανία, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη δημιουργικότητας και φαντασίας. Οι σχεδιαστές τολμούν να κάνουν το διαφορετικό και το “παράξενο”, αναδεικνύοντάς το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μερικές από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε και θα εντάσσαμε στην γκαρνταρόμπα μας χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι οι παρακάτω.

Mixed print @duroolowu
Όσο πιο loud και bold είναι το final look τόσο το καλύτερο. Έντονες αποχρώσεις συνδυάζονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Co-ord σετ @yuhanwangyuhan
Mε όλες εκείνες τις πιτζάμες και τις φόρμες που φορούσαμε το τελευταίο διάστημα, έχουμε την έντονη ανάγκη να φορέσουμε ξανά τα ταγέρ μας. Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο σχεδόν μας το επιβάλλει.

Tutu skirts @aimonerocha_
Μία αναδρομή στα παλιά... πιο συγκεκριμένα, στο iconic look της Carrie στο Sex and the City όπου φορούσε τη ροζ τούλινη φούστα της. Έτσι και φέτος, με βάση τις τάσεις που αναδύονται στην Εβδομάδα Μόδας, ποντάρουμε πάνω στο τούλι.

Into the blue @osmanstudio
Όσον αφορά τα χρώματα, το κυρίαρχο ήταν αναμφίβολα το pale blue. Ωστόσο υπήρχαν πολλά πράσινα, πορτοκαλί και κόκκινα, που έκαναν τα ρούχα εξίσου εντυπωσιακά.

Tartan
Ένα pattern σήμα κατατεθέν για την Βρετανία, είναι το tartan. Οίκοι όπως οι Molly Goddard και Bora Asku, αγκάλιασαν τη γοητεία του, αναδεικνύοντάς το στην κλασική κόκκινη εκδοχή του.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση