ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Adidas και Nike μαζί ενάντια στον ρατσισμό

Οι δύο τιτάνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή την τραγική δολοφονία του George Floyd

Newsroom K

Συνήθως, όταν ακούμε Adidas και Nike σκεφτόμαστε δύο ''τεράστια'' brands στον ίδιο τομέα, παραγωγής αθλητικών ρούχων και παπουτσιών, κυρίως ανταγωνιστικά από τη φύση τους. Τώρα όμως, οι δύο τιτάνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή την τραγική δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό.

Πιο συγκεκριμένα, όσο στην Αμερική εξελίσσονται διαδηλώσεις που ζητούν δικαιοσύνη, τα δύο αυτά brands καλούν σε ενότητα, και το αποδεικνύουν μέσω Twitter. H Nike ανέβασε ένα βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο, με μήνυμα ''Μην προσποιείσαι πως δεν αποτελεί πρόβλημα στην Αμερική. Μην γυρίζεις την πλάτη στον ρατσισμό. Μην δεχτείς να χάνονται αθώες ζωές. Μην δημιουργείς άλλες δικαιολογίες. Μην σκεφτείς πως αυτό δεν σε επηρεάζει. Μην παραμείνεις σιωπηλός. Μην νομίσεις πως δεν μπορείς να είσαι μέρος της αλλαγής''.

Τίτλος του βίντεο ''Για μια φορά, μην το κάνεις'', παίζοντας έτσι με το διάσημο σλόγκαν της Nike ''Just Do It''. H Adidas από την άλλη, αναδημοσίευσε το βίντεο γράφοντας ''Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή''.

 

Δείτε το βίντεο που έγινε viral.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση