ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό είναι το χειρότερο χρώμα που μπορείτε να φορέσετε στις φωτογραφίες

Μάθετε ποια είναι τα φωτογενή χρώματα, και εντυπωσιάστε στο μάξιμουμ με τα επόμενά σας post

Newsroom K

Το να βγαίνετε καλές στις φωτογραφίες είναι μια ικανότητα που μπορεί να διδαχθεί, και ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πετύχετε μια σούπερ cute photo είναι να ελέγξετε αυτά που φοράτε.

Όπως πιθανότατα υποψιάζεστε, μερικά χρώματα φαίνονται πολύ καλύτερα στον φακό από κάποια άλλα. Τα συμπαγή χρώματα για παράδειγμα, αναδεικνύονται καλύτερα, σε σύνγκριση με τα μοτίβα και τα έντονα prints. Οι απαλές αποχρώσεις όπως τα παστέλ και το λευκό χρώμα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε ελαφρώς ξεθωριασμένες. Πέραν του ότι λατρεύομε τα παστέλ ρούχα γιατί είναι πολύ trendy αυτή τη περίοδο, καλύτερα να τα αποφύγετε εάν θέλετε να φωτογραφηθείτε κάνοντας focus στο πρόσωπό σας ή το background πίσω σας. Εννοείτε πως εάν πρόκειται για μια street style φωτογραφία θα πρέπει να ρυθμίσετε σωστά τον φακό σας για να μην κάνει fade out το σύνολο που φοράτε.

Οι κάμερες μερικές φορές δυσκολεύονται να προσαρμοστούν μεταξύ πολύ φωτεινών αντιθέσεων, οπότε είναι καλύτερο να διατηρείτε τις φωτεινές ενδείξεις με μονόχρωμα ρούχα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Με βάση τους ειδικούς, τα καλύτερα χρώματα για να είναι ωραία η photo σας, είναι το βαθή κόκκινο, το κροκί, το τιρκουάζ και άλλες παρόμοιες αποχρώσεις της γαλαζοπράσινης οικογένειας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Τα πλούσια και deep πράσινα, τα μωβ και το μπλε είναι όλα εξίσου καλές επιλογές. Εάν ωστόσο σας αρέσουν περισσότερο τα ουδέτερα χρώματα, τότε το γκρι ή οι γήινες αποχρώσεις είναι πολύ καλύτερες από το να επιλέξετε το μαύρο.

Επίσης, ο συνδυασμός του μαύρου μαζί με το άσπρο θα δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη αντίθεση με αποτέλεσμα να μην κολακεύει τόσο το άτομο που φοράει αυτό το combination. Δεδομένης της νέας γνώσης σας για τα φωτογενή χρώματα, μάλλον είστε έτοιμες να προσθέσετε μερικά από αυτά στην γκαρνταρόμπα σας, σωστά; Εξάλλου γι΄αυτό είμαστε εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexx Coll (@alexxcoll)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση