ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Dolce & Gabbana: Η νέα γενιά ξεδιπλώνει τη συλλογή Alta Moda

Ανέδειξαν για ακόμα μια φορά, την εντυπωσιακή ιταλική χειροτεχνία

must.com.cy

 ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Παρόλο που η Βενετία ιδρύθηκε πριν από 1.600 χρόνια, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή η πόλη δεν έχει δει ποτέ ένα θέαμα παρόμοιο με αυτό που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες.

Ο οίκος μόδας Dolce & Gabbana έκανε πάλι το “θαύμα” του και παρουσίασε για ακόμα μια συνεχόμενη χρονιά, τη μοναδική σειρά ρούχων Alta Moda, την οποία λανσάρει κάθε καλοκαίρι, αναδεικνύοντας τον πλούτο της ιταλικής χειροτεχνίας αλλά και τον πλούτο της κουλτούρας κάθε πόλης που καλωσορίζει τον οίκο για να παρουσιάσει την συλλογή αυτή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

 

Ανάμεσα στου 400 εκλεκτούς καλεσμένους ήταν οι Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer. Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana παρουσίασαν την πιο πρόσφατη τους συλλογή σε έναν χώρο που μέχρι τώρα δεν φιλοξένησε ποτέ επίδειξη μόδας: την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

 

Όσοι από τους θεατές έχουν ξανά παρακολούθησε τις εκπληκτικές επιδείξεις μόδας της ιταλικής επωνυμίας, εννοείται πως περίμεναν να δουν κάτι εξαιρετικό και εντυπωσιακό, και σίγουρα τα expectations τους συνάντησαν την πραγματικότητα.

Τα φορέματα με ζορζέ και τούλι που ήταν κεντημένα, αντικατόπτριζαν με απίθανο τρόπο τα καλειδοσκοπικά μοτίβα του γυαλιού Murano και τα φιδίσια σχέδια στο πάτωμα του St Mark's.

Το σατέν ύφασμα χρησιμοποιήθηκε αρκετά σε αυτή τη συλλογή, κυρίως για να εκπροσωπήσει τις αντανακλάσεις των καναλιών που περιτριγυρίζουν την Βενετία.

Πριν ξεκινήσει το εν λόγω show, οι σχεδιαστές δήλωσαν πως ήθελαν να δώσουν μια πιο νεανική αύρα στη συλλογή αυτή. Πιο συγκεκραμένα είπαν : “όλοι πιστεύουν ότι η μόδα είναι για τους παλιούς, αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι". Αυτό ήταν ξεκάθαρο από το διακριτικό πανκ στιλ και το κάστινγκ που περιλάμβανε αρκετές διασημότητες σε νεαρή ηλικία, αναμεσά τους οι Chance, Jessie James και D'Lila Star (κόρες του Sean Combs), Deva (κόρη της Monica Bellucci), Emmeline, (κόρη του Christian Bale) και Leni (κόρη της Heidi Klum).

Σύμφωνα με τον Domenico Dolce, αυτή η συλλογή αποπνέει την πίστη στη μόδα μέσα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια από πλευράς οικονομικής αβεβαιότητας, και τη χαρά να ξεδιπλώνετε μέσα από κάθε look.

Δείτε το show:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση