ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση του Christian Louboutin στο Palais de la Porte Dorée

Το χαρακτηριστικό αυτών των παπουτσιών, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι η κόκκινη σόλα

Newsroom K

Ένας από τους δημοφιλέστερους οίκους υποδημάτων στον κόσμο, ο Christian Louboutin, τον ερχόμενο Φεβρουάριο πρόκειται να παρουσίασει μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παπουτσιών. Το χαρακτηριστικό αυτών των παπουτσιών, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι η κόκκινη σόλα, και πόσες γυναίκες δεν θα ήθελαν έστω ένα ζευγάρι γόβες με τη συγκεκριμένη σόλα;

Στα 28 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της μόδας, είδαμε τον Louboutin να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα και να έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες χιλιάδες σχέδια που ελκύουν κάθε τύπο γυναίκας. Αυτό τον Φεβρουάριο λοιπον θα παρουσιαστούν περίπου 15 χιλιάδες παπούτσια από τις δημιουργίες του, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πολλές απ' αυτές θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον οίκο για την έκθεση αυτή είναι το Palais de la Porte Dorée, ή αλλιώς ένα από τα πιο γνωστά μουσεία του Παρισιού.

Χωρίς πολλή σκέψη, η έκθεση αυτή θα είναι ένα από τα highlights της χρονιάς που σίγουρα θα προσελκύσει πλήθη κόσμου. Αν κι εσείς έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, και συγκεκριμένα αν περιλαμβάνει την 25η Φεβρουαρίου, ξέρετε σε ποια έκθεση θα πάτε!

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X