ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Amazon μπορεί πλέον να γίνει personal shopper

Aξιολογεί πάνω από μισό εκατομμύριο κομμάτια που είναι ήδη μέσα στο Prime Wardrobe

Newsroom K

Το να είσαι online σημαίνει να αντιμετωπίζεις χιλιάδες επιλογές καθημερινά, να πηγαίνεις από site σε site και να μην ξέρεις τι να ψωνίσεις από όλα όσα ανακαλύπτεις στα διάφορα online stores. Από το Asos μπορεί να καταληξεις σε τριτοτέταρτης κατηγορίας ιστοσελίδα από την άλλη άκρη του κόσμου, και πάλι δεν θα ξέρεις τι να αγοράσεις.

Η Amazon είναι εδώ για σένα, μάλλον, αφού λάνσαρε το Personal Shopper by Prime Wardrobe που, ουσιαστικά, θα κάνει αυτό ακριβώς αυτό που λέει. Μπορείς να το βρεις στο app της Amazon στο κινητό σου, και αυτό που θα κάνει είναι να αξιολογεί πάνω από μισό εκατομμύριο κομμάτια που είναι ήδη μέσα στο Prime Wardrobe, και ανάμεσα σε brands όπως τα Calvin Klein, Levi's, Rebecca Taylor και Adidas.

Πρώτα συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο για το στυλ σου, από τα prints και τα patterns που σ' αρέσουν μέχρι το μέγεθός σου. Μετά οι fashion stylists της Amazon επιμελούνται μια σειρά από επιλογές με βάση αυτά που σ' αρέσουν και μετά επιλέγεις τα οχτώ κομμάτια που θέλεις να σου σταλούν και έχεις μια εβδομάδα να τα δοκιμάσεις. Πληρώνεις μόνο για αυτά που θέλειες να κρατήσεις. Αυτά που θα επιστρέψεις θα τα τοποθετήσεις στο κουτί με την ταινία που σου στέλλουν μαζί με τα προϊόντα.

''Όσο περισσότερο χρησιμοποιούν το Personal Shopper by Prime Wardrobe, οι στυλίστες μας θα μαθαίνουν όλο και περισσότερα για τις προτιμήσεις τους. Έτσι θα γίνεται πιο εύκολο να τους βοηθάμε να βρουν νέα κομμάτια κάθε μήνα'' γράφει η Amazon στο bog της. Η υπηρεσία κοστιζει $5 τον μήνα.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Amazon  |  Γυναίκα  |  Μόδα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X