ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:30
 

H δυναμική επιστροφή του Alber Elbaz στον κόσμο της μόδας

O ίδιος επιστρέφει μέσω της συνεργασίας του με τον όμιλο Richemont

Newsroom K

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Alber Elbaz είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας του σήμερα. Ο ίδιος ωστόσο, μετά από την αποχώρησή του από τον Lanvin, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, “εξαφανίστηκε”. Το γεγονός βέβαια αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Για τους θαυμαστές του σχεδιαστή, τα νέα είναι ευχάριστα αφού ο ίδιος επιστρέφει μέσω της συνεργασίας του με τον όμιλο Richemont. Με την ονομασία AZfashion– συντομογραφία για το AlberElbazfashion- η όλη προσπάθεια χαρακτηρίστηκε από τον Richemont ως, «μια καινοτόμα και δυναμική αρχή», ενώ από τον Elbaz ως ένα «dream factory».

Να διευκρινίσουμε πως μέχρι στιγμής, δεν είναι σίγουρο αν το AZfashion θα είναι ένα μόνιμο brand του ομίλου, ούτε αν ο Elbaz θα σχεδιάζει ο ίδιος τις συλλογές. Παρόλα αυτά, το εν λόγω εγχείρημα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό και πολύ υποσχόμενο, αφού ο σχεδιαστής επέστρεψε όχι απλώς ανανεωμένος, αλλά και πιο δυναμικός από ποτέ. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει πως πλέον θα κάνει πράγματα, μόνο και με όποιον θέλει.

 

Πηγη: must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X