ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H μόδα συναντά την οικολογική συνείδηση σε αυτό εξώφυλλο

Η Πορτογαλική Vogue αποφάσισε να κάνει το δικό της βήμα

Newsroom K

Με το sustainability και την οικολογική συνείδηση να παίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη μόδα, η Πορτογαλική Vogue αποφάσισε να κάνει το δικό της βήμα έτσι ώστε να δείξει στον κόσμο τη σοβαρότητα της μόλυνσης των θαλασσών από πλαστικά. Χωρίς να ξεφεύγει από τις δικές του γραμμές και το δικό του ύφος, το περιοδικό γύρισε ένα μικρής διάρκειας βίντεο που παρουσιάζει ένα μοντέλο, την Emily Nunes σε σκηνικά που θυμίζουν καλοκαίρι αλλά είναι γεμάτα με πλαστικές σακούλες και κατάλοιπα.

''Η βαθιά μπλε θάλασσα δεν είναι τόσο μπλε, ούτε τόσο βαθιά. Στον βυθό της υπάρχουν σκουπίδια, μικροσωματίδια από πλαστικά, στην επιφάνεια της υπάρχουν δίχτυα και περιττώματα να επιπλέουν σαν συμπτώματα μιας ασθένειας της μόλυνσης, πολύ πιο σοβαρής απ' ό,τι πιστεύαμε. Σε αυτό το βαθύ μπλε του ωκεανού, της θάλασσας που δεν είναι ούτε μπλε ούτε τόσο βαθύ, στηρίζεται στους ανθρώπους για να το διαδώσουν και να αναλάβουν δράση έτσι ώστε το βαθύ μπλε να παραμείνει συνώνυμο με την θάλασσα'' γράφουν στην ανάρτηση στο Instagram που συνόδευε το βίντεο.

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η καμπάνια των Adidas Originals,  σε συνεργασία με τον Pharrell Williams, παρουσιάστηκε από άντρες και γυναίκες που εκπροσωπούσαν καθημερινούς ανθρώπους, που ξεπερνούσαν τα στερεότυπα του «μοντέλου»

Πόσο diverse είναι η Adidas;

H Adidas εδώ και χρόνια ποντάρει σε καμπάνιες που παρουσιάζουν μια ποικιλία ανθρώπων από διάφορες εθνικότητες
Newsroom K
 |  ΜΟΔΑ