ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η αναβάθμιση των αθλητικών παπουτσιών που έπρεπε να κάναμε από πριν

Λευκά basic sneakers; ‘Όχι και φέτος!

Newsroom K

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το sneaker game σας βάζοντας λίγο χρώμα στη ζωή σας αποχωρίζοντας για λίγο τα λευκά αθλητικά σας. Δεν είπαμε πως τα bacis λευκά αθλητικά είναι πλέον ντεμοντέ αλλά τα έχουμε δει ξανά και ξανά (δικαιολογημένα βέβαια γιατί τα συνδυάζαμε με τα πάντα), και μας έκανε να αναλογιστούμε αν μήπως το παρακάναμε με αυτό το συγκεκριμένο παπούτσι.

Αυτή την σεζόν βάλτε τα λευκά αθλητικά βαθιά μέσα στην ντουλάπα σας, μην τα ξεφορτωθείτε όμως γιατί η μόδα πάει και έρχεται. Δεν θα ξαφνιαστούμε καθόλου αν τα white sneakers γίνουν πάλι η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά προς το παρόν είναι κάπως ξεπερασμένα. Την θέση τους πήραν τα αθλητικά παπούτσια με έντονα χρώματα και σχέδια που αναμφίβολα μπορούν να αναβαθμίσουν το σύνολό σας στην στιγμή χωρίς καμία υπερπροσπάθεια από την δική σας πλευρά.

Εφόσον σύντομα θα έχουμε βγει από την καραντίνα, θέλουμε να κάνουμε ένα δυναμικό comeback φορώντας φυσικά τα πιο επίκαιρα αλλά και διαχρονικά κομμάτια, όπως τα statement αθλητικά. Είναι γεγονός πως τα sporty στοιχεία στις εμφανίσεις μας γίνονται όλο και περισσότερα με την εξέλιξη της μόδας, που μας θέλει να επιχειρούμε το λεγόμενο mix n’ match.

Scroll down για να πάρετε μια ιδέα του τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι τα χρωματιστά αθλητικά είναι το επόμενό big thing στον κόσμο της μόδας.

 

 
 
 
View this post on Instagram

summer indoors @asos ~ linked on stories x #athomewithasos

A post shared by C A R M S LONDON (@x_carms) on

 
 
 
View this post on Instagram

Guess my favourite colour in the comments

A post shared by Anastasia Kingsnorth (@anastasiakingsnorth) on

 
 
 
View this post on Instagram

fridge or freeezaaaa @Missguided loungewear linked on story use code CARMS10 for an extra 10% off sale #babesofmissguided

A post shared by C A R M S LONDON (@x_carms) on

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X