ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η δημόσια απολογία του οίκου Balenciaga για τον σάλο

Η ανακοίνωση που δημοσίευσε ο οίκος μόδας

must.com.cy

Με αφορμή τον σάλο που ακολούθησε μετά την τελευταία του καμπάνια ο οίκος Balenciaga θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του, όσο αφορά στο θέμα την παιδοφιλίας, για το οποίο κατηγορείται τα τελευταία 24ωρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν λάνσαραν την νέα τους καμπάνια στην οποία είχαν παιδιά να ποζάρουν κρατώντας αρκουδάκια τα οποία ήταν ντυμένα με στολές BDSM, κάτι το οποίο πολλοί χρήστες του διαδικτύου βρήκαν όχι μόνο προσβλητικό, αλλά και ακατάλληλο.

Ο οίκος ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια «εξήγηση» για την κατάσταση γράφοντας: «Θα θέλαμε να αναφερθούμε στις διαμάχες που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες διαφημιστικές μας καμπάνιες. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση παιδιών. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μας να το συμπεριλάβουμε στον «χαρακτήρα» του οίκου μας.

«Η Balenciaga επαναλαμβάνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την προσβολή που προκαλέσαμε και ζητά συγγνώμη από όλους», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Nα σημειώσουμε ότι η δήλωση της Balenciaga ήρθε λίγες ώρες, αφότου η Kardashian κατακεραύνωσε το brand, με το οποίο συνεργάζεται από τον γάμο της με τον Kanye West.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση