ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο

Τα shows που θα πραγματοποιηθούν, θα φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει

Newsroom K

Με χώρες από ολόκληρο τον κόσμο που βρίσκονται υπό αυστηρό αυτοπεριορισμό, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση και αναβολή πολλών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου και των show που θα λάμβαναν χώρα τον Ιούλιο για την επίδειξη αντρικών συλλογών, την ακύρωση της Εβδομάδας Μόδας τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά και τα cruise shows στα οποία παρευρίσκονται κάθε χρόνο, εκατοντάδες σημαντικά άτομα του χώρου.

Με πολλές επωνυμίες να στρέφονται προς τον ψηφιακό κόσμο και να παρουσιάζουν τις νέες τους κολεξιόν μέσω διαδικτύου... μια πρόσφατη ανακοίνωση από το Fédération de la Haute Couture et de la Mode μας ξάφνιασε ιδιαίτερα. H οργάνωση επιβεβαίωσε ότι ορισμένες φυσικές παραστάσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον στο Παρίσι, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.

Εννοείτε πως θα παρθούν μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό αλλά και για τους θεατές των show με αποτέλεσμα οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν να φαίνονται ελαφρώς διαφορετικές από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Εκτός από αυτό, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο συνηθισμένο πρόγραμμα εφόσον δεν ήταν λίγες οι επωνυμίες που εγκατέλειψαν το παραδοσιακό ημερολόγιο μόδας... συμπεριλαμβανομένου και του γαλλικού οίκου, Saint Laurent, ο οποίος αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι θα σταματήσει να δείχνει τις κολεξιόν του στην Εβδομάδα Μόδας. Η γαλλική πρωτεύουσα είναι πάντα η τελευταία πόλη που εμφανίζεται στο πρόγραμμα των Εβδομάδων Μόδας, με τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο να προβάλουν πρώτοι τα shows.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για το εάν θα γίνουν φυσικές παραστάσεις σε κάθε πρωτεύουσα της μόδας, αλλά υπάρχει τουλάχιστον μία παράσταση στο Λονδίνο που σίγουρα θα πραγματοποιηθεί, εφόσον ο βρετανικός οίκος Burberry, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πως θα λάβει μέρος στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση