ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κόρη της Madonna στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αλήθεια είναι πως η Lourdes Leon δεν είναι ένα καινούργιο στον χώρο της μόδας. Εκτός του ότι είναι το πρόσωπο του brand Material Gril της μαμάς της, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του indie brand Miaou αλλά και άλλων μεγαλύτερων όπως τα Juicy Couture, MadeMe, Desigual, Gypsy Sport, του οίκου Stella McCartney της συνεργασίας Jean Paul Gaultier x Supreme.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι για τον Marc Jacobs αφού φωτογραφήθηκε από την Brianna Capozzi για την καμπάνια της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021.

«Ο Marc έχει μεγάλη ιστορία με την Madonna και έτσι έχει νόημα για εμάς να έχουμε τη Lola ως πρόσωπο της νέας καμπάνιας, καθώς ενσαρκώνει τέλεια το νεανικό πνεύμα και την αδιάλλακτη αίσθηση της ατομικότητας που είναι κεντρική ιδέα σε αυτήν τη νεότερη έκφραση του οίκου», δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το νεαρό μοντέλο με πολύχρωμα κομμάτια σε απλό, μονόχρωμο φόντο. Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει το ξεχωριστό, προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση