ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κλείνει το Grand Palais στο Παρίσι

Για να είναι έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι

Newsroom K

Περίπου μέχρι τα τέλη της χρονιάς, το Grand Palais κλείνει τις πύλες του για λόγους ανακαίνισης, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι.

Τα έξοδα ανακαίνισης του κτιρίου που χρονολογείτε από το 1900 θα αναλάβει ο Δήμος του Παρισιού και η Chanel, όπου από το 2006, θεωρείτε κάτι σαν “σπίτι” για τον γαλλικό οίκο. Το 2006 ο Karl Lagerfeld παρουσίασε την πρώτη του επίδειξη για τον γαλλικό οίκο στο Grand Palais και από τότε το κτίριο συνδέετε αυτόματα με την επωνυμία.

Ο σχεδιαστής είχε δηλώσει πώς το Grand Palais τον είχε εντυπωσιάσει πολύ ως παιδί. "Είδα το Grand Palais για πρώτη φορά σε παιδική ηλικία, όταν γινόταν εκεί μια έκθεση αυτοκινήτου, ενώ μία από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις μου είναι μια παράσταση των μπαλέτων Maurice Bejart που είχα παρακολουθήσει σ’ αυτόν τον εξαιρετικό χώρο", είχε πει ο Lagerfeld.

Το Grand Palais θα δώσει τη θέση του σε μια προσωρινή κατασκευή που θα φιλοξενήσει τις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις αλλά και τις επιδείξεις της Chanel.

10.000 τετραγωνικά μέτρα έχει έκταση αυτή η νέα κατασκευή, η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Jean-Michel Wilmotte και βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως, ένα γιγαντιαίο πάρκο που καταλήγει στο πιο γνωστό αξιοθέατο του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η καμπάνια των Adidas Originals,  σε συνεργασία με τον Pharrell Williams, παρουσιάστηκε από άντρες και γυναίκες που εκπροσωπούσαν καθημερινούς ανθρώπους, που ξεπερνούσαν τα στερεότυπα του «μοντέλου»

Πόσο diverse είναι η Adidas;

H Adidas εδώ και χρόνια ποντάρει σε καμπάνιες που παρουσιάζουν μια ποικιλία ανθρώπων από διάφορες εθνικότητες
Newsroom K
 |  ΜΟΔΑ