ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:39
 

Ποιο είναι το κρυφό μήνυμα πίσω από το κόσμημα της βασίλισσας Ελισάβετ

Στο διάγγελμα για τον κορωνοϊο η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε κάτι που στην αρχή μπορεί να μην τράβηξε το βλέμμα μας

Newsroom K

Η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από διάγγελμα για τον κορωνοϊό όπου έδωσε δύναμη στον λαό της, ήταν η πέμπτη φορά στην ιστορία που επιλέγει να το κάνει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. Οι προηγούμενες 4 φορές ήταν επίσης κρίσιμες για το έθνος αλλά και σημαντικές για την ίδια. Το 1991 για τον Πόλεμο του Κόλπου, το 1997 μετά την κηδεία της Diana, το 2002 μετά τον θάνατο της βασιλομήτωρ, το 2012 για το Αδαμάντιο Ιωβηλαίο και τέλος το 2020 για τον κορωνοϊό.

Η ίδια φορά πάντα ταγιέρ και κοσμήματα από τη βασιλική της συλλογή. Αυτή την φορά επέλεξε να φορέσει το χρώμα της ελπίδας όπως το περιέγραψαν εκατοντάδες άρθρα εφόσον αυτό το γαλαζοπράσινο χρώμα είναι το signature χρώμα του NHS (νοσηλευτές στην Μεγάλη Βρετανία). Το κόσμημα που επέλεξε να συνδυάσει όμως έχει επίσης ένα συμβολισμό.

Οι ειδικοί παρατήρησαν ότι η βασίλισσα επιλέγει πάντα ένα συγκεκριμένο κόσμημα σε αυτού του είδους τα μηνύματα, ένα κολιέ με πέρλες. Το κολιέ έχει τρεις σειρές από πέρλες και επαναλαμβάνεται σε όλες τις παραπάνω περιστάσεις που αναφέραμε προηγουμένως.

Θέλει άραγε να τονίσει την σημαντικότητα της κατάστασης;

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X