ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς η κηδεία της Ελισάβετ επηρεάζει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

must.com.cy

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η οποία διοργανώνεται από σήμερα έως τις 20 Σεπτεμβρίου, έχει τροποποιηθεί λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και έχουν ακυρωθεί τα καθιερωμένα λαμπερά πάρτι της.

Δεν θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις μόδας τη Δευτέρα, ημέρα της κηδείας, ενώ οίκοι μόδας, όπως οι Burberry και Raf Simons, ακύρωσαν τις παρουσιάσεις τους.

Η Vogue ανέφερε ότι υπήρξαν «αρκετές μέρες ενδοσκόπησης που δίχασαν τη βιομηχανία μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ορισμένοι σχεδιαστές επέλεξαν να ακυρώσουν τις επιδείξεις τους, ενώ άλλοι επεσήμαναν τη σημασία της Εβδομάδας Μόδας για τις μικρότερες επιχειρήσεις».

Σε ανακοίνωσή του το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, διοργανωτής της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει ότι αποφάσισε «να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις τηρώντας το Βασιλικό Πρωτόκολλο και ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα είναι αφιερωμένη στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’».

«Μετά από συζητήσεις με σχεδιαστές και μέλη της βιομηχανίας, εμείς ως κλάδος θέλουμε να ενωθούμε ως δημιουργική και επιχειρηματική κοινότητα για να τιμήσουμε την κληρονομιά και την προσήλωση της Αυτής Μεγαλειότητας στη δημιουργικότητα και τον σχεδιασμό», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση