ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς να φορέσετε το πράσινο κάθε εποχή του χρόνου

Το χρώμα στα ρούχα πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα σας

Newsroom K

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα χρώμα που φαίνεται πως στο εξωτερικό έχει αγαπηθεί ήδη από αρκετά it girls που τους αρέσει να πειραματίζονται με το στυλ και τα outfits τους. 

Αρκετές φορές έχουμε πει πως το χρώμα στα ρούχα πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα σας, είτε είναι στο παντελόνι, στο μπλουζάκι, στο πανωφόρι, είτε σε απλά καθημερινά αντικείμενα. Οι fashionista του εξωτερικού όπως βλέπουμε έχουν ''συνεννοηθεί'' ώστε να συμβαδίζουν με αποχρώσεις του πράσινου, δηλαδή από τις πιο basic (λαχανί, σκούρο πράσινο κτλ) μέχρι τις πιο έντονες όπως τις neon που είναι οι must εμφανίσεις από το χειμώνα και συνεχίζουν, και θα συνεχίζουν μέχρι και το φθινόπωρο.

Τα outfits που αγαπηθήκαν είναι baggy πράσινα παντελόνια, crop tops σε neon απόχρωση, ή ακόμη μπορείτε να φορέσετε ένα συνηθισμένο outfit και τα high heels σας να είναι σε σκούρο πράσινο. 

Extra εμφανίσεις που μας έχουν προτείνει είναι total πράσινο σύνολο από παντελόνι και see-through φανελάκι με στρας για πιο βραδινές επιλογές. Επίσης υπάρχουν και τα floral maxi φόρεμα που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί, μέχρι το βράδι για ένα χαλαρό ποτάκι. Για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας επιλέξτε midi metallic φούστες με πιέτες και το αγαπημένο σας μπλουζάκι που θα απογειώσει την εμφάνιση σας.

Δείτε πιο κάτω κι άλλες επιλογές για να εμπνευστείτε, έτσι ώστε να φορέσετε το πράσινο κάθε εποχή του χρόνου. .

Πηγή: MustCy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X