ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στοιχεία από την μόδα του ‘90s που έχετε και εσείς στην γκαρνταρόμπα σας

Εσείς πια από τα παρακάτω κομμάτια έχετε ήδη στην κατοχή σας;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δεκαετίες μεταξύ τους όσον αφορά τη μόδα αλλά και τον χώρο της ομορφιάς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθαμε αντιμέτωποι με κομμάτια των 70s και 80s στους σύγχρονους δρόμους της πόλης, εφόσον τώρα όσο ποτέ άλλοτε... η αγορά vintage κομματιών είναι πολύ trendy, προωθώντας ταυτόχρονα και τη βιώσιμη μόδα.

Εάν έπρεπε να περιγράψουμε τη μόδα του σήμερα, θα χρησιμοποιούσαμε σίγουρα τις λέξεις mix & match, για το λόγω του ότι τα περισσότερα κομμάτια που αποτελούν τις “νέες” τάσεις του 2020 είναι παρμένα από προηγούμενες δεκαετίες. Μερικά παραδείγματα είναι τα bucket hats, τα cargo παντελόνια, τα chocker και φυσικά τα tie dye κομμάτια που έκαναν τη δυναμική τους επιστροφή στον χώρο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπου σχεδόν όλες μας φτιάξαμε το δικό μας version αυτής της τάσης... θυμάστε;

Ευτυχώς όμως που μερικά κομμάτια, ειδικότερα από τη δεκαετία των 00s και των ‘90ς δεν έκαναν την επιστροφή τους στο σήμερα και έμειναν παγωμένα στον χρόνο, όπως τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα σούπερ μικροσκοπικά cropped tops.

Αλλά το μόνο σίγουρο, είναι πως η κάθε μια από εμάς, έχουμε σίγουρα ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας, καινούργιο ή παλιό που παραπέμπει στην δεκαετία του 90. Μια δεκαετία όπου η μόδα ήταν στα καλύτερά της.

Sporty chic
Όταν τα αθλητικά κολάν φοριούνταν με τα πάντα και παντού... έτσι και σήμερα, αυτός ο συνδυασμός είναι σούπερ αποδεκτός αλλά και αγαπητός από πολλές fashionistas ανά το παγκόσμιο.

 
 
 
View this post on Instagram

Sporty chic

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on


Mini bag
Από τις clutch bags στις τσάντες φτιαγμένες από δίκτυ και τις τετραγωνισμένες τσάντες ώμου, το 1990 έχει μια μεγάλη ποικιλία από τάσεις αξεσουάρ και θεωρούνται fashionable ακόμα και σήμερα.

 

Chain belts
Η ζώνες που φοριούνται για διακοσμητικούς και όχι πρακτικούς λόγους, επανέρχονται δυναμικά στον χώρο της μόδας και μας χαρίζουν σύνολα τόσο μοδάτα που κάνεις δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση