ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σχεδιαστής μόδας εμπνέεται από την πανδημία και δημιουργεί

Με τη συλλογή Butterfly People, ο σχεδιαστής μόδας Rahul Mishra αποτίνει φόρο τιμής στη φύση, την ομορφιά και την ελευθερία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με πληροφορίες από APE MPE, o Ινδός σχεδιαστής μόδας παρουσίασε την Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/21 συλλογή Butterfly People, η οποία είναι εμπνευσμένη από το πνεύμα της συνύπαρξης μέσω της μεταναστευτικής και πανδημικής κρίσης.

«Η συλλογή Butterfly People απαντά σε μια απλή, αλλά πολύ επίκαιρη ερώτηση “ ποια είναι η σημασία της υψηλής ραπτικής σε τέτοιες στιγμές;”. Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια περίοδος που όλοι στο ατελιέ αγωνιστήκαμε μαζί. Το “ μαζί” είναι η πιο σημαντική λέξη εδώ. Διασφαλίσαμε ότι κάθε τεχνίτης θα έχει υποστήριξη παρά το επίσημο lockdown σε εθνικό επίπεδο και την κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων. Ήμασταν ανήσυχοι, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί όλα φαίνονταν αβέβαια. Αλλά ήμασταν μαζί - σε πνεύμα συνεργασίας» ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας με έδρα το Νέο Δελχί.

 

«Η υψηλή ραπτική αποδείχθηκε σαν ένα άλμα πίστης. Μας ένωσε, καθώς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε από την ασφάλεια των σπιτιών μας και να δημιουργούμε τα πρώτα δείγματα με λίγα κεντήματα στο στούντιο. Συχνά με ρωτούν για την ανάγκη των ρούχων που είναι τόσο πολυτελή, με τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας και υπερβολής.»

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση