ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tι να φορέσετε σε περίπτωση που νιώθετε φουσκωμένη

Διατηρήστε την άνεση και κομψότητά σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Newsroom K

Με τον ερχομό του νέου χρόνου, όλες μας θέλουμε να δείχνουμε ανανεωμένες και fresh, ωστόσο τα γιορτινά τραπέζια που προηγήθηκαν με το άφθονο φαγητό και ποτό που καταναλώσαμε... να μας άφησαν ένα bloating. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στο ενοχλητικό φούσκωμα της κοιλιάς, όπως για παράδειγμα η περίοδος.

Όποιος και να είναι ο λόγος, εμείς σας ετοιμάσαμε μερικές στυλιστικές προτάσεις και tips για να ακολουθήσετε εκείνες τις μέρες, που απλούστατα δεν θέλετε να τονίσετε τόσο την σιλουέτα σας.

Tip 1 @emilisindlev
Δώστε έμφαση στο επάνω μέρος του σώματός σας, επιλέγοντας να φορέσετε ένα fashionable πουκάμισο ή πλεκτό με επιβλητικό κολάρο τύπου “school girl”. Συνδυάστε το με ένα jean καμπάνα και ankle boots.

Tip 2 @carodaur
Επενδύστε πάνω σε ένα φαρδύ πλεκτό με ζιβάγκο και συνδυάστε το με ένα εξίσου φαρδύ tailored παντελόνι. Τα oversized ρούχα συνδυασμένα μεταξύ τους, είναι μια τάση που αγαπήθηκε από πολλές fashionistas ανά το παγκόσμιο.

Tip 3 @_jessicaskye
Επιλέξτε ένα σούπερ εντυπωσιακό παπούτσι για να δώσετε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματός σας. Φορέστε ένα σκουρόχρωμο κολάν ή ενα straight fit jean, συνδυάζοντάς το με ένα loose cardigan από πάνω. Θα έχετε ως αποτέλεσμα ένα σούπερ comfy και fashionable σύνολο.

Tip 4 @monikh
Το hero item για αυτή τη περίπτωση, δεν είναι άλλο από ένα blazer με επιβλητικούς ώμους σε στυλ 80’s. Συνδυάστε το με ένα skinny jean και τα αγαπημένα σας court shoes.

Tip 5 @lauraslittlelocket
Πείτε ναι στα knitted φορέματα, ωστόσο αποφύγετε να εφάρμοσε ζώνη στη μέση σας, γιατί το look σας ίσως τονίσει την περιοχή που θέλουμε να καλύψουμε.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση