ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το φόρεμα της Rihanna πωλείται με σκοπό την υποστήριξη του #BLM

Όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζοντας το κίνημα του Black Lives Matter

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά το θάνατο του George Floyd και τις διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού που γίνονται σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι ανεξαρτήτως καταγωγής, φύλλου και χρώματος, γίνονται υποστηρικτές του κινήματος Black Lives Matter.

Για μερικούς, αυτό συνεπάγεται με δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν αυτό το κίνημα και τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές διαμαρτυρίες, όπως επίσης και την αφοσίωση στη διάδοση του κινηματος στις νεότερες γενιές. Η επωνυμία ASAI με έδρα το Λονδίνο, είναι μία από τις πολλές επιχειρήσεις που έδειξε την αφοσίωσή της στο κίνημα και θέλησε να υποστηρίξει την κοινωνία με έναν αλλιώτικο τρόπο.

Το brand έβαλε προς πώληση ένα φόρεμα που φόρεσε η Rihanna τον Οκτώβριο του 2019, το οποίο δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο στο κοινό προηγουμένως. Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, ποιο συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Μαΐου, ο ιδρυτής της επωνυμίας A Sai Ta, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τη διαθεσιμότητα αυτού του πολύ chic, tie dye φορέματος, που με βάση τα λεγόμενά του, μόνο ο ίδιος και η Riri το έχουν στην κατοχή τους. Όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν σε τρεις διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, υποστηρίζοντας το κίνημα του Black Lives Matter.

 

‘‘Κανείς άλλος δεν έχει αυτό το φόρεμα εκτός από εμένα και τη Riri’’ έγραψε ο A Sai Ta. ‘‘Επιτέλους μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε αυτό το φόρεμα’’ κατέληξε.

Το tie dye φόρεμα πωλείται στην αρχική τιμή των £300 και μπορεί να αγοραστεί μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Instagram της ASAI ή μέσω email στη διεύθυνση info@asaita.co.uk

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση