ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το κοινό στοιχείο στις Ηaute Couture συλλογές των πιο γνωστών οίκων

Οι οίκοι Jean Paul Gaultier, Valentino, Zuhair Murad και Giambattista Valli, είχαν ένα κοινό στοιχείο που δεν πέρασε απαρατήρητο

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Από τις 23 Ιανουάριου μέχρι και σήμερα 26 του μήνα, όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στο Παρίσι, εφόσον η Εβδομάδα Μόδας για σκοπό παρουσίασης των Haute Couture συλλογών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρακολουθώντας λοιπόν όλες τις επιδείξεις μόδας, φέτος είδαμε πολλά ανατρεπτικά και εκκεντρικά looks στις πασαρέλες, όπως τα embroidered ζώα στα φορέματα του Shiaperli, τα ανάποδα gowns των Victor & Rolf αλλά και την κλασική γαλλική φινέτσα μέσα από το show της Chanel, όπου τα μοντέλα αναδεύονταν μέσα από ξύλινα γλυπτά ζώα.

Αναλύοντας λοιπόν τις συλλογές, έχουμε παρατηρήσει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο χρώμα, χωρις αυτό να κυριαρχεί στις συλλογές απλά να εντάσσει ένα πιο ενδιαφέρον vibe στην πασαρέλα.

Αυτό το χρώμα δεν ήταν άλλο από το lime το οποίο είδαμε στην pale εκδοχή του αλλά και στην neon, και το ενέταξαν στις συλλογές τους μέχρι στιγμής οι Jean Paul Gaultier, Valentino, Zuhair Murad και Giambattista Valli.

Διαβάστε περισσότερα στο must.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση