ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το London Fashion Week ακόμα μια φορά χωρίς κοινό

Οι εβδομάδες μόδας ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη τις αποφάσεις τους για τη διεξαγωγή των fashion events με ψηφιακό τρόπο

Newsroom K

Βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα της πανδημίας που δαμάζει ολόκληρο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις κάθε χώρας να παίρνουν αυστηρότατα μέτρα για την προστασία του λαού τους.

Όπως ήταν αναπόφευκτο, μετά την ανακοίνωση του o Pascal Morand, πρόεδρος της Fédération de la Haute Couture et de la Mode στο WWD, ότι η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί μόνο ψηφιακά, αλλά και η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης θα ακολουθήσει την ίδια μέθοδο παρουσίασης των κολεξιόν, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα είναι και αυτή επίσης εντελώς ψηφιακή.

Τις υποδείξεις της βρετανικής κυβέρνησης θα ακολουθήσει το Βρετανικό Συμβούλιο για τη Μόδα, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, προχωρώντας με shows που θα μεταδοθούν εξ' ολοκλήρου ψηφιακά, χωρίς την παρουσία κοινού.

Μέσω της πλατφόρμας Londonfashionweek.com., η unisex και seasonless Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 23 Φεβρουαρίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by London Fashion Week (@londonfashionweek)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση