ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το «μπουκέτο» φόρεμα είναι η νέα, αγαπημένη εκδοχή των φλοράλ

Όλη εμφάνιση δημιουργεί την πιο όμορφη πανδαισία χρωμάτων

Newsroom K

Γνωρίζουμε όλες αρκετά καλά πως τα φλοράλ φορέματα είναι αναμενόμενα κάθε χρόνο, κύριως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτό το γεγονός, κάνει σχεδόν όλα τα φλοράλ κομμάτια κάπως κλασικά και άκρως διαχρονικά εφόσον κάθε χρόνο βρίσκονται στο επίκεντρο των στυλιστικών μας επιλογών.

Με τις πολλές ώρες που έκανα σε διαδικτυακά καταστήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εντόπισα ένα τύπο φορέματος που πραγματικά με έκανε να θέλω να το προσθέσω άμεσα στη συλλογή με τα μάξι, αέρινα καλοκαιρινά φορέματα μου.

Πρόκειται για ένα φλοράλ φόρεμα που συνδυάζει 2 μέχρι και 3 ή 4 διαφορετικά prints λουλουδιών με αποτέλεσμα ή όλη εμφάνιση του να δημιουργεί την πιο όμορφη πανδαισία χρωμάτων. Εφόσον είναι λογικό να προσθέτουμε πολλά και διαφορετικά λουλούδια μέσα σε ένα βάζο, τότε γιατί να μην μπορεί και η μόδα να κάνει το ίδιο με τα prints, σωστά;

 

Oπώς και να έχει, δεν ήταν λίγα τα high street και luxury ονόματα του χώρου που έσπευσαν να δημιουργήσουν τέτοια mixed φλοράλ φορέματα. Επομένως μπορείτε να καταλάβετε πως η δύναμη των λουλουδιών αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα.

 

Λόγω της πλούσιας χρωματικής παλέτας που διαθέτουν αυτά τα κομμάτια, καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ και την επιλογή παπουτσιών σας. Βεβαιωθείτε πως δεν θα συμπεριλάβετε κάποιο άλλο print στο σύνολό σας γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.

Επιλέξτε καλύτερα μια nude ή μια μονόχρωμη τσάντα, της οποίας το χρώμα να υπάρχει ήδη στο φόρεμα, και basic λευκά sneakers για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Tα χρυσά ή ασημένια πέδιλα είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν τα συνδυάσετε με κοσμήματα ιδίου χρωματισμού.

 

Αυτό το είδους φορέματος μπορεί να φορεθεί άνετα για κάποια βραδινή σας εμφάνιση, συνδυάζοντάς το με ψηλά πέδιλα και μια clutch τσάντα είτε σε μια πιο χαλαρή, απογευματινή σας έξοδο φορώντας αθλητικά παπούτσια ή sliders μαζί με μια τσάντα ώμου.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση