ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το χρώμα που κυριάρχησε το καλοκαίρι ήταν αυτό

Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό ακόμα και τώρα

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Λίγες μέρες μείνανε για το τέλος του καλοκαιριού, με εμάς ωστόσο να μην αποχαιρετάμε ακόμα το summery lifestyle, καθώς ο καιρός στο νησί μας μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε τις επισκέψεις στην παραλία μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη.

Με την αγαπημένη μας σεζόν λοιπόν να φτάνει στο τέλος της, δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα άρθρο στο χρώμα που κυρίευσε τους τελευταίους μήνες στις εμφανίσεις των πιο κομψών fashionistas, και να μην του δώσουμε τα εύσημα που του αρμόζει, καθώς έχει αναβαθμίσει πολλά σύνολα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ο λόγος για το neon λαχανί χρώμα. Αυτή η απόχρωση έχει την ιδιότητα να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο μελαμψή και καλοκαιρινή, ενώ δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη. Το συγκεκριμένο tone ταιριάζει υπέροχα με το φούξια, το πορτοκαλί και το λιλά, ωστόσο μπορεί κάλλιστα να ενταχθεί και σε σύνολα όπου οι neutral αποχρώσεις κυριαρχούν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelyn Kazantzoglou (@evelynkazantzoglou)

Η επένδυση σε κάποιο neon λαχανί ρούχο ή αξεσουάρ ακόμα και αυτή την περίοδο, δεν θα σας απογοητεύει καθόλου, εφόσον η αναβάθμιση των εμφανίσεων σας κατά τη μεταβατική περίοδο είναι εγγυημένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelyn Kazantzoglou (@evelynkazantzoglou)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση