ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H «Jackie» έφτασε στο Netflix και αξίζει να τη δεις

H πολυσυζητημένη ταινία κυκλοφόρησε το 2016 με την Natalie Portman

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 ο John F. Kennedy δολοφονείται όσο βρίσκεται στο αυτοκίνητο, με την Jackie Kennedy παρούσα. Ο κόσμος της καταρρέει. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά, αποδέχεται να δώσει συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο, ανακαλώντας τις τελευταίες χαοτικές ημέρες και όσο, παράλληλα, καλείται να αντιμετωπίσει τα δυο μικρά παιδιά της και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της.

H ταινία ''Jackie'' κυκλοφόρησε το 2016 με την Natalie Portman να φέρνει εις πέρας έναν πολύ απαιτητικό ρόλο, με μεγάλη πρόκληση να είναι ο τρόπος που μιλούσε η Kennedy. ''Είχε μια τόσο καταπληκτική φωνή, ήταν πραγματικά από άλλη εποχή. Η προφορά της ήταν τόσο posh αλλά ταυτόχρονα και μια αυθεντική προφορά της Νέας Υόρκης, αλλά επίσης και λίγο βρετανική. Η διάλεκτός της ήταν ένας ασυνήθιστος συνδυασμός ήχων που ήταν εντελώς μοναδικοί σ' αυτήν. Την πρώτη φορά που την δοκίμασα στο πλατό, νομίζω ο σκηνοθέτης τρόμαξε'' είχε πει η Portman τότε.

Το 2016 ήταν από τις πιο αναμενόμενες σειρές και μετά την κυκλοφορία της είχε παγκόσμια αναγνώριση, με τους περισσότερους κριτικούς να επαινούν την ερμηνεία της Portman. Τώρα, η πολυσυζητημένη ταινία βρίσκεται στο Netflix και αξίζει το movie night σου, αν μη τι άλλο για την πρωταγωνίστρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση