ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αγαπημένη «Frida» είναι must watch για Παρασκευή βράδυ

H iconic ταινία με την Salma Hayek έφτασε στο Netflix

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεκαετία του 1920. Ένα φρικτό ατύχημα στο τραμ όπου επέβαινε τραυματίζει ανεπανόρθωτα τη νεαρή Frida Kahlo σε όλο της το σώμα. Εγκλωβισμένη σε γύψους και νάρθηκες, βρίσκει παρηγοριά στη ζωγραφική. Ο αναγνωρισμένος ζωγράφος Diego Rivera διακρίνει το ταλέντο της και αρχίζει η εικοσιπεντάχρονη θυελλώδης σχέση τους.

H Salma Hayek πρωταγωνιστεί σε ένα ρόλο που σημάδεψε την καριέρα της, και δικαιολογημένα αφού δίνει μια φανταστική ερμηνεία υποδυόμενη την θρυλική ζωγράφο. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, επίσης, η ταινία έγινε πραγματικότητα χάρη στην ίδια αφού η παραγωγή έγινε με δικά της έξοδα, έτσι ώστε να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζαν μέχρι τότε. Κατέληξαν με Oscar μουσικής και μακιγιάζ σε μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή, που καταφέρνει να ζωγραφίσει ένα πορτρέτο για το ποια ήταν πραγματικά η Frida Kahlo. H Hayek ήταν και η ίδια υποψήφια για Oscar.

H ''Frida'' κυκλοφόρησε το 2002 και τώρα είναι διαθέσιμη στο κυπριακό Netflix. Το καστ, εκτός από την Hayek, περιλαμβάνει τους Geoffrey Rush, Alfred Molina, Antonio Banderas, Valeria Golino, Diego Luna κ.ά.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση