ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η φωνή της Katty Perry σε ταινία κινουμένων σχεδίων

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα δήλωσε ότι ταυτίστηκε έντονα με τον χαρακτήρα που καλείται να υποδυθεί

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Η Katy Perry θα πρωταγωνιστήσει στην επικείμενη μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων «Melody», δανείζοντας τη φωνή της στον ομώνυμο χαρακτήρα, μία ντροπαλή τραγουδίστρια που πρέπει να βρει τη φωνή της για να αντιμετωπίσει τη σατανική βασίλισσα της pop Rose Stellar.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Deadline, που αναδημοσιεύει η Athens Voice, η Katy Perry θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα, μια γλυκιά αλλά ντροπαλή τραγουδίστρια με μαγική φωνή που πρέπει να ξεπεράσει τη ζηλιάρα ντίβα της pop Rose Stellar.

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα δήλωσε κιόλας ότι έχει ταυτιστεί πολύ με τον χαρακτήρα της Melody, ως μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, επισημαίνοντας ότι η ιστορία της ταινίας αφορά «την αυτοπεποίθηση».

«Συνειδητοποίησα, καθώς προσπαθούσα να μεγαλώσω το δικό μου παιδί με τρόπο που να γίνει ατρόμητο, να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι γενναίο, ότι πρέπει να έχουμε περισσότερες τέτοιες ταινίες με μηνύματα ενδυνάμωσης», είπε.

«Γεια σας, είμαι η Melody!», έγραψε η Katy Perry στο instagram όπου μοιράστηκε την είδηση της ανακοίνωσης της ταινίας μαζί με μερικές φωτογραφίες του χαρακτήρα της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση