ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Natalie Portman σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ταινία

Δύο Οσκαρικές ηθοποιοί μαζί στη μεγάλη οθόνη

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Natalie Portman θα πρωταγωνιστήσει πλάι στην Julianne Moore σε μια ταινία που αν μη τι άλλο μας κίνησε ήδη το ενδιαφέρον.

Στο ''May December'', σε σκηνοθεσία του Todd Haynes, λαμβάνει χώρα 20 χρόνια αφότου η σχέση της Gracie Atherton-Yu με τον κατά 23 χρόνια μικρότερό έγινε σκάνδαλο στα Μέσα της εποχής. Η ηθοποιός Elizabeth Berry τούς επισκέπτεται για να περάσει χρόνο με την οικογένειά τους - και τα τελειόφοιτα πλέον δίδυμα παιδιά τους - μιας και πρόκειται να την υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη. Η δυναμική της οικογένειας ξετυλίγεται, ο νεαρός Joe αρχίζει να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα του τι είχε συμβεί στην ζωή του και όσο οι δύο γυναίκες μελετούν η μία την άλλη οι ομοιότητες και οι διαφορές αρχίζουν να εμφανίζονται. Με φόντο την Camden, το ''May December'' είναι μια αναζήτηση της αλήθειας, της αφήγησης και της δυσκολίας του να καταλάβεις πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο.

Η Portman πρόκειται να υποδυθεί την Berry και η Moore την Atherton-Yu.

"Αυτό που με τράβηξε στο εξαιρετικό σενάριο της Samy Burch ήταν το πώς κατεύθυνε το ενδεχομένως ευαίσθητο ζήτημα με μία τέτοια παρατηρητική υπομονή που επέτρεπε στους χαρακτήρες της ιστορίας να εξερευνηθούν με ασυνήθιστη λεπτότητα'' είπε ο Haynes μιλώντας στο Variety.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα δούμε την ταινία στους κινηματογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση