ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στον νέο μας τηλεοπτικό εθισμό

Πρέπει να δεις το τρέιλερ του «Nine Perfect Strangers»

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εννιά άγνωστοι από την πόλη φτάνουν στο Tranquillum House, ένα θέρετρο υγείας και ευεξίας που υπόσχεται να θεραπεύσει τους καλεσμένους τους μέσα από ένα δεκαήμερο πρόγραμμα. Το θέρετρο όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται, και οι καλεσμένοι αρχίζουν να ανακαλύπτουν διάφορα μυστικά ο ένας για τον άλλο αλλά και για την οικοδέσποινα τους, την Masha.

Αυτή είναι η περίληψη του ''Nine Perfect Strangers'', της νέας σειράς της πλατφόρμας Hulu που βασίζεται στο βιβλίο της Liane Moriarty - της ίδιας που είχε γράψει και το ''Big Little Lies'' και αυτό λέει πολλά. Το βιβλίο εστιάζει στην Frances, μια συγγραφέα ρομαντικών μυθιστορημάτων που πάει με σκοπό να θεραπευτεί από μια ερωτική απογοήτευση. Σύντομα το ενδιαφέρον της κεντρίζουν οι 8 άλλοι επισκέπτες, αλλά και η Masha.

''Πρέπει η Frances να αφήσει στην άκρη τις αμφιβολίες της και να αφεθεί σε όσα έχει να προσφέρει το Tranquillum House, ή πρέπει να φύγει όσο ακόμα μπορεί;'' ρωτά η περίληψη του βιβλίου και αυτό μάς βάζει πάνω - κάτω στο νόημα και της σειράς, προετοιμάζοντάς μας για αυτό που φαίνεται πως θα γίνει ο νέος μας τηλεοπτικός εθισμός. Η mini σειρά μέχρι στιγμής αποτελείται από 8 επεισόδια με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου, όταν θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια.

Το καστ περιλαμβάνει τους Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Manny Jacinto, Luke Evans, Samara Weaving, Regina Hall, Michael Shannon και Bobby Cannavale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση