ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πιο ανατριχιαστική web series που θα δεις

O σκηνοθέτης David Lynch κυκλοφόρησε μια σειρά μικρών ταινιών τρόμου, με τίτλο «Rabbits»

Newsroom K

O σκηνοθέτης David Lynch (δημιουργός της σειράς ''Twin Peaks'') πίσω στο 2002, γύρισε και κυκλοφόρησε μια σειρά μικρών ταινιών τρόμου, με τίτλο ''Rabbits'', με τρεις ανθρωπόμορφους λαγούς μέσα σε ένα δωμάτιο σπιτιού. Το κόνσεπτ της των φιλμ ακολουθεί τους τρεις λαγούς, σε μια ανώνυμη πόλη όπου βρέχει συνεχώς, όπου ζουν με ένα φοβερό μυστήριο. Το παράξενο είναι πως ενώ θεωρείται ως ''τρόμου'' ο ίδιος τα χαρακτήρισε sitcom με πολλούς κριτικούς να επαινούν τον Lynch για τον αξιοπερίεργο συνδυασμό των δύο. Τους τρεις λαγούς υποδύονται οι Scott Coffey, Naomi Watts και Laura Elena Harring.

Το πρώτο επεισόδιο ανέβηκε πλέον στο κανάλι David Lynch Theater, και γι' αυτό το λόγο επέστρεψε στην επικαιρότητα, θυμίζοντάς μας την... υπεροχή του. Τα οκτώ επεισόδια της σειράς χρησιμοποιήθηκαν από ψυχολόγους του Πανεπιστημίου του British Columbia, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν την αίσθηση υπαρξιακής κρίσης σε άτομα που συμμετείχαν σε έρευνα.

Το ''Rabbits'' ήρθε στο YouTube μετά από μια ιδιαίτερη σειρά δελτίων καιρού του Lynch, αλλά και μια άλλη με τίτλο ''What Is David Working On Today?'', η οποία μας δίνει μερικές ματιές στις χειροτεχνίες του, ανάμεσα σε άλλα.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

X