ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:17
 

Η πρώτη χώρα που θα επισκεφτούμε μετά τον κορωνοϊό είναι η Ελλάδα

Ένα άρθρο της Telegraph εξυμνεί την Ελλάδα

Newsroom K

Ελλάδα και πάλι Ελλάδα. Με την κρίση του κορωνοϊου μένουμε σπίτι και έχουμε άπλετο χρόνο να φανταστούμε και να σχεδιάσουμε τον επόμενο προορισμό μας μόλις βγούμε από την καραντίνα.

Ένα άρθρο της Telegraph λοιπόν εξυμνεί την Ελλάδα και μέσα από το κείμενό του ο συντάκτης, Oliver Smith δηλώνει ότι είναι πρώτος προορισμός μετά την καραντίνα και το τέλος του κορωνοϊού που θα επισκεφτεί.

Ξεκινώντας αναφέρει ότι πολλοί είναι αυτοί που μετά την καραντίνα θέλουν να ταξιδέψουν στην Παταγονία, τις Μαλδίβες και τα εξωτικά νησιά. Ο ίδιος όμως όπως τονίζει θα πάει σε ένα μέρος που οι Βρετανοί είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες.

«Εκεί όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και δεν χρειάζεται να ταξιδεύω ώρες. Αυτό που θέλω είναι παρθένα νησιά, ανεπιτήδευτο φαγητό και διαμονή, ήσυχες παραλίες, περπάτημα στο πράσινο, βουνό και να αποτραβηχτώ τελείως από το άγχος της μοντέρνας ζωής»

Συνεχίζει τονίζοντας ότι αν 35 χρόνια ταξιδιών του έμαθαν κάτι είναι ότι μία χώρα πάνω από όλα προσφέρει όλα αυτά και αυτή είναι η Ελλάδα. Ο Oliver Smith έχει επισκεφτεί 8 νησιά της Ελλάδας (Σκιάθος, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελος, Μύκονος, Τίνος).
Στην συνέχεια προτείνει μέρη τα οποία πρέπει να επισκεφτούν και πράγματα που πρέπει να κάνουν όπως να φάνε σε ταβέρνα και να κολυμπήσουν στις μαγευτικές παραλίες.

 

Πηγή: must

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

X