ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ταινία «Top Gun: Maverick» έσπασε τα ταμεία

Η ταινία του Tom Cruise κατάφερε και έκανε ρεκόρ εισπράξεων στα ταμεία

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Η ταινία του δημοφιλούς ηθοποιού Tom Cruise με τίτλο «Top Gun: Maverick» σημείωσε τεράστια επιτυχία ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής της ταινίας, σύμφωνα με το Variety.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία κατάφερε να αποσπάσει θετικές αντιδράσεις και σχόλια και παράλληλα μπόρεσε να ξεχωρίσει και εμπορικά αφού έκανε ρεκόρ εισπράξεων το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας της φτάνοντας στο ποσό των 134 εκατομμυρίων δολαρίων σε 4.732 διαφορετικούς κινηματογράφους στη Βόρεια Αμερική.

Διάφοροι ήταν οι λόγοι που συνέβαλαν σε αυτό. Ένας λόγος για μια τόσο μεγάλη επιτυχία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι οι θετικές κριτικές που απέσπασε καθώς και το γεγονός ότι έρχεται μετά από τόσα χρόνια για να μεσουρανήσει όπως το πρώτο διάστημα και βέβαια λόγω του ηγετικού ρόλου του ίδιου του Tom Cruise ως ο πιλότος Pete «Maverick» Mitchell.

Η ταινία κατάφερε να μαζέψει το ποσό των 124 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office και άρα σε διεθνές επίπεδο. Οι θεατές που αποτελούν το δυναμικό κοινό είναι όσοι είναι άνω των 40 ετών καθώς φαίνεται να θέλουν να επιστρέψουν στους κινηματογράφους όπως άλλοτε.

Ο επικεφαλής της εγχώριας διανομής της εταιρείας παραγωγής, Pramount ονόματι Chris Aronson ανέφερε το εξής:

«Η ταινία ενδέχεται να έχει επιτυχημένη πορεία. Θα προσελκύσει ανθρώπους που δεν έχουν πάει καιρό τώρα σε κινηματογραφικές αίθουσες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ