ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Intimacy»: Νέα ισπανική σειρά με θέμα την εκδικητική πορνογραφία

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστεί η «Lisboa» από το «La Casa de Papel»

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Mία νέα μίνι ισπανική σειρά οκτώ επεισοδίων που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της θεματολογίας που αγγίζει ανέβηκε στο Netflix στις 10 Ιουνίου.

Πρόκειται για τη σειρά «Intimacy» στην οποία πρωταγωνιστεί η πασίγνωστη πια, από το La Casa de papel, Ισπανίδα ηθοποιός, Itziar Ituño (η ηθοποιός που υποδυόταν την «Lisboa»).

Η πλοκή της νέας σειράς περιτριγυρίζεται γύρω από την ιστορία της Malen, μιας γυναίκας πολιτικού που έχει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση στη μέχρι τώρα καριέρα της, όχι εξαιτίας ενός κακού ή σκανδαλώδους χειρισμού στο πλαίσιο της δουλειάς της αλλά εξαιτίας της διαρροής ενός sex tape στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια.

Η νέα σειρά, σύμφωνα με ανάρτηση της Φάνης Στεφανάκης στο savoir ville, αναδεικνύει όλους τους τρόπους με τους οποίους η καριέρα μία γυναίκας και κυρίως στην πολιτική, μπαίνει στο στόχαστρο εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου που αφορά την προσωπική ζωή της.

Έως πότε όμως μπορεί και πρέπει να συγχέεται η προσωπική ζωή με την καριέρα είναι το πολύ σωστό ερώτημα που τίθεται.

Η σειρά αγγίζει και άλλες περιπτώσεις γυναικών οι οποίες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά, η πίεση των οποίων είναι τόσο μεγάλη, που τις αναγκάζει να προβούν σε εξωφρενικές πράξεις απελπισίας.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η επίσης γνωστή Ισπανίδα ηθοποιός Patricia López Arnaiz.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@itziarituno.fnp)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση