ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ήξερες πως μπορείς να βγάλεις βίντεο και φωτογραφίες ταυτόχρονα;

Το tip για να... τα έχουμε όλα!

must.com.cy

Στην εποχή των social media θέλουμε να τραβάμε πολλά βίντεο ή φωτογραφίες και πολύ συχνά και τα δύο ταυτόχρονα. Πόσες φορές ήθελες να βγάλεις και τα δύο αλλά με΄χρι να τραβήξεις το βίντεο αυτό που ήθελες να απαθανατίσεις άλλαζε; Λοιπόν, υπάρχει λύση να βγάλεις και τα δύο μαζί.

Αν δεν το γνώριζες, θα σου πούμε πως ούτε και εμείς, αλλα είναι κάτι που βρισκόταν μπροστά στα μάτια μας και απλά... αγνοούσαμε. Η digital creator Kelly Fiance έκανε την... αποκάλυψε για τα iPhone σε ένα πρόσφατο Reel της και εμείς το επιβεβαιώσαμε και με τα Android.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να τραβάς βίντεο και στη συνέχεια να πατήσεις τον λευκό κύκλο στα αριστερά του κύκλου του record αν έχεις Android ή στα δεξιά του αν έχεις iPhone. Όσο πατάς τον λευκό κύκλο θα βγάζεις φωτογραφίες ενώ τραβάς βίντεο. Και ''όχι'' δεν πρόκειται για κάτι νέο στα smartphones απλά εμείς δεν το είχαμε προσέξει τόσο καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ