ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κι όμως η Nairobi δεν γνώριζε αυτή τη μεγάλη ανατροπή

Τι αποκάλυψε η Alba Flores;

Newsroom K

*Ακολουθούν spoilers για το τρίτο μερος.

Όποια κι αν είναι η άποψη σου για το τέταρτο μέρος του ''La Casa de Papel'', πρέπει να παραδεχτείς πως το τέλος του τρίτου μέρους σε σόκαρε. Η Alicia Sierra χρησιμοποίησε τον γιο της Nairobi για να την φέρει στο παράθυρο και μόλις είχαν καθαρό στόχο την πυροβόλησαν. Ναι, ήταν κάτι που δεν περιμέναμε καθόλου και ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που κάθησες να δεις με αγωνία το τέταρτο μέρος μόλις κυκλοφόρησε.

Κι όμως, ούτε η ίδια η Alba Flores (που υποδύεται τη Nairobi) ήταν προετοιμασμένη για το σοκαριστικό φινάλε. Η Flores, μαζί με την Esther Acebo (Monica) και τον Darko Perić (Helsinki), κάθησε για μια μικρή συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης του τέταρτου μέρους και εκεί αποκάλυψε πώς το έμαθε ακριβώς.

Όπως είπε, λοιπόν, ο σεναριογράφος Alex Pina σπάνια αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για τη συνέχεια και προτιμά να δίνει λίγο χρόνο στον ηθοποιό να προετοιμαστεί.

''Συνήθως, όταν κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί, σε παίρνουν τηλέφωνο από πριν για να σου το πουν. Εμένα δεν μου είπαν τίποτα, απλά το διάβασα και έπαθα σοκ. Έλεγα 'Περίμενε ένα λεπτό, τι γίνεται εδώ;' Αλλά η πρόκληση μου άρεσε γιατί είναι καλό για τη σειρά. Πρέπει να γίνονται πράγματα'' λέει ενώ συμπληρώνει πως ενώ είχε μια ιδέα για το πως θα συνεχιστεί στο τέταρτο μέρος, δεν ήξερε ακριβώς πώς και τι θα γίνει.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

X