ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το prequel του «Game of Thrones»

Το «House of the Dragon» έρχεται

mustonline

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αν ήσουν κι εσύ φανατικός του ''Game of Thrones'', το prequel που βρίσκεται στα σκαριά είναι και για σένα μια πολυαναμενόμενη σειρά. To ''House of the Dragon''βασίζεται στο βιβλίο ''Fire & Blood'' του George R.R. Martin, που αφορά την ιστορία του Οίκου Targaryen, και κυκλοφόρησε το 2018. Η ιστορία ξεκινά αιώνες πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones'' και σύμφωνα με την επίσημη περίληψη θα καλύπτει μεγάλες μάχες όπως τον εμφύλιο τους και τις συνέπειες του Doom of Valyria.

Το βιβλίο, και πιθανόν και η σειρά, ξεκινά την ιστορία του με τον θρυλικό Aegon τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερενιου Θρόνου, και παρουσιάζει τις γενιές των Targaryen που πάλεψαν για να κρατήσουν τον εμβληματικό θρόνο, μέχρι και τον εμφύλιο πόλεμο που κόντεψε να τους διαλύσει.

Σύμφωνα με το HBO θα υπάρξουν, προς το παρόν, 10 επεισόδια και η έναρξη της παραγωγής ανακοινώθηκε στις 26 Απριλίου, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Το καστ περιλαμβάνει τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno και Fabien Frankel, και οι πρώτες φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν.

Δείτε τις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση