ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του prequel του «Game of Thrones»

To «House of the Dragon» απέκτησε τρέιλερ

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πλησιάζει ο καιρός για να επιστρέψουμε στο Westeros, δύο χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο φινάλε του ''Game of Thrones''. Το πολυαναμενόμενο πρίκουελ της σειράς θα μας πάει αρκετ΄΄α πίσω, πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης σειράς και θα εστιάζει στον οίκο Targaryen.

To ''House of the Dragon''βασίζεται στο βιβλίο ''Fire & Blood'' του George R.R. Martin, που αφορά την ιστορία του Οίκου Targaryen, και κυκλοφόρησε το 2018. Η ιστορία ξεκινά αιώνες πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones'' και σύμφωνα με την επίσημη περίληψη θα καλύπτει μεγάλες μάχες όπως τον εμφύλιο τους και τις συνέπειες του Doom of Valyria.

Το βιβλίο, και πιθανόν και η σειρά, ξεκινά την ιστορία του με τον θρυλικό Aegon τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερενιου Θρόνου, και παρουσιάζει τις γενιές των Targaryen που πάλεψαν για να κρατήσουν τον εμβληματικό θρόνο, μέχρι και τον εμφύλιο πόλεμο που κόντεψε να τους διαλύσει. Σύμφωνα με το HBO θα υπάρξουν, προς το παρόν, 10 επεισόδια και η πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για το 2022.

"Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" ακούγεται να λέει ο αφηγητής του τρέιλερ, καταλήγοντας πως ''τα όνειρα δεν μας έκαναν βασιλιάδες, αλλά οι δράκοι''. Τίποτα άλλο δεν γίνεται αντιληπτό όσον αφορά στην πλοκή.

Δείτε το τρέιλερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση